yesillik
Uzman Üyemiz
Rica ederim şifa bulsun yeterli. Siz bilirsiniz dış parazitten şüphe duyduğunuz durumda kullanabilirsiniz.
Kaya tuzunu tabana mı koyayım, tellere mi tutturayım. Kuyruk yağını nasıl kullanalım. Dişi kuş yavruların tüyünü yoluyorda.Erol İMECE' Alıntı:Kafesine donmuş kuyruk yağı koyun. Ceviz büyüklüğünde kaya tuzu koyun
Kuşun iç organları zarar görmezse, tüy yolma sorununu çözmek için. Ustalar kullanmışlarsa daha iyi bilirler. Benim dişi kuş kuluçkada yavruların tüyünü yoluyorda. Deneyeceğim. İnşallah çare olur. Vitaminleri, mineralleri tamam lakin yoluyorda.Gökhan YAVAŞ' Alıntı:Kaya tuzu ne için
Siz veterinerle görüşün her yerde ayrı ayrı ilaçlar satılabiliyor. Enrofloksasin etken maddeli ucuz yerli bir antibiyotik talep edin.Gökhan YAVAŞ' Alıntı:Lizin ve metiyonin isimli aminoasit İçeren multibitamin takviye önerebileceğiniz ürün var mı? 1 çift kuşum var. Dişi kuşun aksine erkekte herhangi bir kaşıntı vs problem yok. Daha önce bit pire vs den şüphelenip ayırmıştım kontrol ettim herhangi bir haşere göremedim. Daha sonra tüm ekipman ve kuşları sirkeli su ile yıkadım. Bakteriyel derken ne demek istediniz bu konuda ne yapabiliriz teşekkürler