ÇİFT HANELİ SALMA KAFES SEÇİMİM KONUSUNDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Ark. Çift Haneli Salma Kafes Almayı Düşünüyorum Ama Kararsız Kaldım Yardımcı Olurmusunuz.

1)

Genişlik : 59 cm                              FİYAT:60.00TL
Yükseklik : 34 cm
Derinlik : 25 cm
Ağırlık : 3420 gr

2)

Genişlik : 63 cm                      FİYAT:22.00TL
Yükseklik : 43 cm
Derinlik : 30 cm
Ağırlık : 3120 gr

3)

Genişlik : 80 cm                            FİYAT:45.00TL
Yükseklik : 41 cm
Derinlik : 35 cm
Ağırlık : 5250 gr

4)

Genişlik : 80 cm                                FİYAT:40.00TL
Yükseklik : 42 cm
Derinlik : 33 cm
Ağırlık : 5000 gr

KUŞLAR İÇİN EN UYGUN HANSİ OLUR AYRICA ARALARINDA FİYAT FARKI OYNUYOR BUNUN SEBEBI NEY BİLGİSİ OLAN VARMI HEMEN HEMEN AYNI KAFESLER

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
22 tl lik olan kafesin aynısı var bende kullanışlı ama tek çift için kullanın derim ben.ortadan ayırıp küçültmeyin kafesi.kuşlar biaraz geniş yer severler.rahat hareket etmeleri için..

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
22 tl lik olan kafesin aynısı var bende kullanışlı ama tek çift için kullanın derim ben.ortadan ayırıp küçültmeyin kafesi.kuşlar biaraz geniş yer severler.rahat hareket etmeleri için..
KARDEŞ BEN ÖĞRENCİYİM ŞUANDA 1 ÇİFT KUŞUM VAR YUMURTLAYACAK KUŞUM DOĞAN YAVRULARIN YANI YAVRU ALACAĞIM 3 ÇİFT DAHA YAPACAĞIM TOPLAM DÖRT ÇİFT FAZLA YAVRUMU SATACAĞIM ÖĞRENCİ EVİ OLDUĞU İÇİN 2 ADET BUNDAN ALMAK DAHA MANTIKLI GELIYOR

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
tahir o zaman 22tlliği al orta bölmesinmi yavrular çıkasıya kadar aç geniş olsun.yavrular çıkınca bölmeyi koy.diğer boş kısma yavruları at biraz serpilesiye kadar.ondan sonra yavruları satar kapalı olan diğer bölmeye alacağın 2.çifti koyarsın..ok

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
tahir o zaman 22tlliği al orta bölmesinmi yavrular çıkasıya kadar aç geniş olsun.yavrular çıkınca bölmeyi koy.diğer boş kısma yavruları at biraz serpilesiye kadar.ondan sonra yavruları satar kapalı olan diğer bölmeye alacağın 2.çifti koyarsın..ok
22TL OLAN BENDE VAR DEDİN KALİTE OLARAK NASIL İYİMİ BİRDE GENİŞLİĞİNİ BEN SİTEDE BAKTIM 63CM DİYOR BÖLMELERİN HER 1Mİ  63CM YOKSA TAMAMI 63CM

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
kalite olarak iyi.sipariş verirken sor.fotodaki yavalı çekmeceli.sanada tavalı çekmeceli göndersinler.tamamı 63 cm..dediğim gibi ben 2 çift için kullanmıyorum.ama öğrencisin madem ekonomik yönden sıkıntıya düşme.ayırıpta kullan o zaman

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
İLERDE ALIRIM ŞİMDİ BÖYLE YAPIM TEKE DUŞURURUM ILERDE TŞK EDERİM YARDIMIN İÇİN

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
3. resimdeki kuşlar için güzel hem de alt ızgarası var.