Çift olarak aldığım kuşlarım ciftlesmiyor

VOLKAN1985

Yeni Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
barmuk
Selam sevgili hobici arkadaşlar çift olarak aldığım Albino muhabbet kuşlarım 2 senedir bende olmasına rağmen ciftlesmiyor yavru alamadım ama bu aralar dışı yuvalı ga girip çıkmakta ancak bi abim de albino kuşlar rın kisir olduklarını ve boşa orastigimi söylemesi üzerine sizlere danisiyorum albino kuşlar gerçekten kısirmi oluyorlar yardım ederseniz sevinirim

Emreeee

Takipçi Üyemiz
Size her kim söylediyse havada uçan kuştan başka kuş görmemiş sanırım. Albino cinsi kısır olsaydı kuşun nesli bitmişti çoktan. Kuşun yuvalıkla ilgileniyosa rahat bırak fazla rahatsız etme. Bana burda kıymetli bir abimin söykediği kadarıyla ve yılların tecrübesi babamdan gördüğüm kadarıyla kuşa iki yemlik iki tünek haftada iki kere yumurta maması haftada bir kere patates haşlaması ve düzenli vitaminleriyle sonuç alırsın. Kuşun kısor olması içinde bildiğim kadarıyla yumurtalarının sürekli boş olması gerekiyor. Sevgiyle kalın.

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VOLKAN1985

Yeni Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
barmuk
Ciftlesirkende görmedim ustam haşlanmış patates ve vitamin onu d deniyor nekton serisi vitamin veriyorum haşlanmış patetesle karıştırdım sıkıntı olurmu acaba çok tesekurler

a.kalkan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali osman
Soyadı
Kalkan
Aleykümselam arkadaşım abiniz söylediği pek inandırıcı değil  birincisi ikiside dişimi erkekmi onun netleşmesi lazım ayrıca evde beslenen kuşlar genelde çok rahatsız edilir onun işin yumurta yapmaya pek yanaşmazlar.
ve diğer konu haşlanmış patates genelde isali olan kuşlara verilir 2 haftada bir vermeni tavsiye derim.

Emreeee

Takipçi Üyemiz
Sade ver vitaminini patatesinş hepsinin taduna ayrı ayrı baksın. Eğer patatese yaklaşmazsa viraz yem serpiştir üzerine. Burda ki üstadların yaptığı yumurta mamaları var araştır onlardan yap. Vitamini suyuna koy içsin yediği şeye katma. Herşey zamanla ve sabırla olur. Bol ışık(en fazla 15 saat) üşümeyecek ortam düzenli uyku düzenli vitamin ve mama yem takviyesi eminimki sonuç almana yardımcı olacaktır. Sevgiyle kalın.

Emreeee

Takipçi Üyemiz
Sen görmeyebilirsin. Benimde çiftlerim var 2 ay önce kuluçkadan kalktılar yuvalığı yeniden taktım biraz dinlendikten sonra. Yeni yeni kusmaya öpüşmeye kaşımaya erkek atılmaya başladı. Diyorum ya kuşlarını zaman gösterecek. Çiftleşmeyen yada yumurta vermeyen kuş yok denecek kadar azdır. Sadece beklemeyi öğren sabırla ilgiyle sevgiyle bakki sonuçları güzel olsun..