ÇİFT OLMA OLASILIĞI?

kano35

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM KENAN
Soyadı
ŞENCİ
merhaba üst komşumuzda bir erkek kuş vardı yanına bir dişi verdim bugün 4.günü
az önce gidip azcık kuşları izledim dişi sürekli yuvada ara sıra erkek te yuvaya giriyor,gaga taşını bayağı tüketiyor dişi ,birbirlerinİ kaşıyıp ,kusup, öpüşüyorlar , erkek ara ara ayak atıyor.4 günde bu ilerleme iyiye işaretmi?
ve dişinin yuvaya ilgisi gaga taşını kemirmesi sürekli erkeğin yanında olması iyi birşeymi?
ve son olarak dişi yuvadayken erkek yuva ağzında duruyor bazen

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Umut ERGÜN' Alıntı:
Normal bu durumlar rahatsız etmeyın onlar eş tutmuşlar ve eşleşirler inşallah
  dişi  yuva hazırlığında  kim bilir  siz  yok ken eşleşmişlerdir  bir  hafta  kadar belirtileri iyice belirginleşir...

suveydeli

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
kaya
hayırlı olsun kenan bey saglıklı yavrular alırsınız inşallah  C:)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
hayırlı olsun kenan bey saglıklı yavrular alırsınız inşallah

Kerem EĞRÜ

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
EĞRİ
Kazım Kenan ŞENCI' Alıntı:
merhaba üst komşumuzda bir erkek kuş vardı yanına bir dişi verdim bugün 4.günü
az önce gidip azcık kuşları izledim dişi sürekli yuvada ara sıra erkek te yuvaya giriyor,gaga taşını bayağı tüketiyor dişi ,birbirlerinİ kaşıyıp ,kusup, öpüşüyorlar , erkek ara ara ayak atıyor.4 günde bu ilerleme iyiye işaretmi?
ve dişinin yuvaya ilgisi gaga taşını kemirmesi sürekli erkeğin yanında olması iyi birşeymi?
ve son olarak dişi yuvadayken erkek yuva ağzında duruyor bazen
Bunlar kesinlikle iyiye işaret ama kuşların yaşları ve bakım koşulları asıl sonuca giden etkenler olacaktır.Eğer ki kuşların yaşları üreme için elverişli ise kafesten kalamar kemiğini, kumu, doğru orantılanmış karışık yemi ve vitamin takviyelerini eksik etmeyip, kafese de gerekmedikçe müdahale etmezseniz mutlu son yakındır.Tabi arada bir yumurta maması vermeyi de unutmayınız.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kerem EĞRİ' Alıntı:
Bunlar kesinlikle iyiye işaret ama kuşların yaşları ve bakım koşulları asıl sonuca giden etkenler olacaktır.Eğer ki kuşların yaşları üreme için elverişli ise kafesten kalamar kemiğini, kumu, doğru orantılanmış karışık yemi ve vitamin takviyelerini eksik etmeyip, kafese de gerekmedikçe müdahale etmezseniz mutlu son yakındır.Tabi arada bir yumurta maması vermeyi de unutmayınız.
+1

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
hayırlı olsun yavrular yakında gibi gözüküyor.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
kuslar eş tutmuslar 1 hafta sonra yumurta varsa bellı olur hayırlı olsun.