ÇİFT SAYISINI YÜKSELTİYORUM(BEHSAT TİĞİZ BATMAN)İTHALE SAVAS BAŞLATTIYORUM

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
s.a Arkadas 60 takımdan 150 takıma cıkıyorum.. üretimhanenin yan tarafındaki ofiside kiralamak üzereyim.. yavru ayirma işlemlerini başlattım.. kısa zamanda 150 takıma cıkaracagim..bilindigi gibi güneydoğuda üreticilerimiz cok az ve bunun sebebide ithal kus piyasası.. suriye sınırı yakın oldugu icin ucuz kuş giriyor iceri.. hali hazırda üretim yapmak isteyenlerde korkuyor ve üretim yapamıyor.. güney doğudaki tüm kuş severleri üretim yapmaya davet ediyorum.. el birligiyle şu ithal hastalıklı kuş satışlarının belini kıralım.. ben savas başlattım :) ithale

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
suriyedede savaş var irandan alıyorlar kuşları artık hayırlı olsun behsat

FÜKRET

Uzman Üyemiz
Adı
FİKRET
Soyadı
SAĞ
seni sonuna kadar destekliyorum zaten bu ithaller değilmi ortalığı mahveden :mad:

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kolaylık versin.Yolunuz açık üretiminiz bol olsun.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Behsat bey şimdiden Allah yardımcınız olsun. Sevindirici haberler veriyorsunuz. Umarım devamıda gelir.

İTHAL KUŞA HAYIR..... İTHAL KUŞA HAYIR..... İTHAL KUŞA HAYIR..... İTHAL KUŞA HAYIR.....

ayhangorguc

Takipçi Üyemiz
Adı
Emir
Soyadı
Demir
Habil TANTA' Alıntı:
Behsat bey şimdiden Allah yardımcınız olsun. Sevindirici haberler veriyorsunuz. Umarım devamıda gelir.

İTHAL KUŞA HAYIR..... İTHAL KUŞA HAYIR..... İTHAL KUŞA HAYIR..... İTHAL KUŞA HAYIR.....
+1

ZaferUstun

Üyemiz
Adı
Zafer
Soyadı
Üstün
Hayırlı uğurlu olsun,inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur :)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hayırlı olsun Behsat bey. En doğru kararı vermişsiniz. Türkiye' de muhabbet kuşunun beklenen değeri bulabilmesi için yerli üreticilerimizin ve üretimdeki kuş sayısının artması lazım.

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Habil TANTA' Alıntı:

blueziya

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.ziyagokkaya.com
Adı
Ziya
Soyadı
GÖKKAYA
Habil TANTA' Alıntı:

Aynen Katılıyorum...