cetinky
Uzman Üyemiz
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kolaylık versin.Yolunuz açık üretiminiz bol olsun.
Şehmus BAKIR' Alıntı:hadi hayırlısı olsun behsat bende bir petshopçu olarak yerli üretimden yanayım kendim üretip dükkanımda satıyorum.bende olmayınca üretici arkadaşlarımdan temin ediyorum.dükkanda ilk günler ithal satmıştım ama getirdiğim gün dökülenleri topluyorsun.sırf bu yüzden toptancılarla tartıştım.ithal kuşlarda aslında bir problem yok bu kuşların geldiği iklim şartları bizden çok farklı.1-2 hafta kuşları burda karantina etseler satmayıp bu ölümlerin önüne geçecekler ALLAH ın izniyle ama malesef gözümüzü para bürümüş.kuşlar daha gelmeden kuşları satışa sunuyorlar mesajlar yolluyorlar şu gün gelecek bugün gelecek diye.gelir gelmezde satılıyorlar böylece kuşlar dökülmeye başlıyorlar.hadi hayırlısı olsun behsat kardeşim.biz güneydoğuda olmasakta burda her zaman yanındayız bunu samimiyetle söylüyorum.saygılar
Allah razı olsun abim benimle aynı düşünceyi paylasan petshopcu arkadaslar oldugu sürece bu piyasaya kaliteli kus girer.. iyi dilekleriniz icin tsk ederim.. saygılar![]()
Savasina destekBehsat TİĞİZ' Alıntı:s.a Arkadas 60 takımdan 150 takıma cıkıyorum.. üretimhanenin yan tarafındaki ofiside kiralamak üzereyim.. yavru ayirma işlemlerini başlattım.. kısa zamanda 150 takıma cıkaracagim..bilindigi gibi güneydoğuda üreticilerimiz cok az ve bunun sebebide ithal kus piyasası.. suriye sınırı yakın oldugu icin ucuz kuş giriyor iceri.. hali hazırda üretim yapmak isteyenlerde korkuyor ve üretim yapamıyor.. güney doğudaki tüm kuş severleri üretim yapmaya davet ediyorum.. el birligiyle şu ithal hastalıklı kuş satışlarının belini kıralım.. ben savas başlattımithale