M M. Necib Karabulut Üyemiz Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 52 Konum Ankara/Pursaklar Adı Muhammed Necib Soyadı Karabulut 7 Şub 2015 #1
M M. Necib Karabulut Üyemiz Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 52 Konum Ankara/Pursaklar Adı Muhammed Necib Soyadı Karabulut 7 Şub 2015 #2 Arkadaşlar çarplazlamayı yapabilir misiniz? Yaruların hangi RENK ÇIKABİLECEĞİ hakkında bilgi almak istiyorum. Cevaplar için sağolun.
Arkadaşlar çarplazlamayı yapabilir misiniz? Yaruların hangi RENK ÇIKABİLECEĞİ hakkında bilgi almak istiyorum. Cevaplar için sağolun.
M M. Necib Karabulut Üyemiz Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 52 Konum Ankara/Pursaklar Adı Muhammed Necib Soyadı Karabulut 7 Şub 2015 #3
B batibirol Üyemiz Katılım 12 Eki 2014 Mesajlar 92 Konum kadıköy Adı birol Soyadı öztekin 7 Şub 2015 #4 Kardeşim bence bunlar gibi parçali cikar formda okuduğum kadarıyla parcaliyla parcaliyi es yaptirmayin parcali cikma ihtimali yuksek diye birşeyler okuduğunu hatirliyorum
Kardeşim bence bunlar gibi parçali cikar formda okuduğum kadarıyla parcaliyla parcaliyi es yaptirmayin parcali cikma ihtimali yuksek diye birşeyler okuduğunu hatirliyorum
M M. Necib Karabulut Üyemiz Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 52 Konum Ankara/Pursaklar Adı Muhammed Necib Soyadı Karabulut 8 Şub 2015 #5 Eyvallah kardeşim , var mı çarplazlamayı yapabilecek olan arkadaşlar confusedtw