Çiftimin yeni mekanları artık sabit.

irsadkircil

Üyemiz
Adı
İrşad
Soyadı
KIRÇIL
Çiftimin yeni sabit yerleri artık burası burada çok huzurlular. çok fazla gürültü yok sakin sayılabilinecek bir yer.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Kuşların ortama alışması 3-5 ay sürer, sonra kış gelecek. Ayrıca bulunduğunuz yerde karga varsa kuşlarınıza zarar verebilir, forumda bir arkadaşın yuvasını parçalayan karga erkek kuşu yemişti galiba...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Kesinlikle kuşlarınız için uygun biryer değil balkon hem kargaların saldırma ihtimali çok yüksek Ankara'da bir arkadaşın camdan girip kuşlarına saldırdı karga hemde yaz bile olsa geceleri üşürler ayrıca kuşlar oraya 2-3 ay'da alışacak tam alıştıkları sırada havalar soğuyacak yine yer değiştirmek zorunda kalacaksınız. Bence bir odaya alın çok girip çıkmadığınız bir oda olsun ve oynatmayın yerinden.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Orada hem kargalardan korumalısınız hem de soğuktan. Alışmaları en fazla hafta süreceğine böyle bir yerde 1 ay boyunca beklersiniz. Çünkü kuşlar için stresli bir ortam. Bu ortamda arabaların geçişi de kuşları rahatsız edecektir. Korna sesleri vb. zor yani.

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Soğuktan bişey olmazda hayatta kalırlarsa şayet ve orası güneş görüyorsa bir kaç saat bile olsa, sıcaklığın artmasıyla beraber, sıcaktan eriyeceklerine emin olabilirsiniz. Kaldıki karga saldırır felan diyorlar arkadaşlar..

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
burda kesinlikle olmaz sadece gündüz siz balkonda olduğunuz müddetçe işe yarar yoksa çok tehlikeli....karga ve yırtıcı hayvanlar rüzgar....s..

tarikpercin

Üyemiz
Adı
Tarık
Soyadı
PERÇİN
o kuşların herşeyden önce o kafeste mutlu olduklarını düşünüyorsanız kendinizi kandırıyorsunuz.

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Arkadaşım kuşların birkaç gün sonra tamamen mutsuz olacaklar bence siz onlara yeni bir yer ayarlayın derim.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Hasan US' Alıntı:
Soğuktan bişey olmazda hayatta kalırlarsa şayet ve orası güneş görüyorsa bir kaç saat bile olsa, sıcaklığın artmasıyla beraber, sıcaktan eriyeceklerine emin olabilirsiniz. Kaldıki karga saldırır felan diyorlar arkadaşlar..

irsadkircil

Üyemiz
Adı
İrşad
Soyadı
KIRÇIL
Arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkürler.

şimdi kuşlar daha öncede foto göndermiştim kürsünün üstünde idiler. 2 aydır gündüz dışarı akşam içeri. şu anda hava 15 derecenin de üstünde. gece soğuk olmuyor emin olun. Karga hiç görmedim ama inşallah saldırmaz.  kuşlar bayağı ortama alışkınlar önceleri yem yediklerinde korna sesine yemi bırakıp bakıyorlardı. şimdi ambulans itfaiye geçiyor da umursamıyorlar bile. yani adaptasyon konusu tamam. dişinin bu sene yumurtlayacağını pek sanmıyorum. çok soğuk yuvaya. bizim buralarda havaların soğuması eylülü geçiyor eylül 25 te balkonda yattığımı biliyorum.ayrıca sabah güneşi o açıdan vurmuyor yani yerleri ggüneş açısından güvenli. ötüşlerinden hal ve hareketlerinden mutlu olduklarını anlıyorum içerideki kışın ve yazın ki durumu göz önüne alındığında. kışında evin duvarında sabitti yeri 3-5 ötmekten ileri gitmedi. burada karanlık çökene kadar erkek sıkıştırma peşinde. ağaçlar yeşil ortam yabancı kuş sesleri duyuyorlar, birazda bağışıklıkları gelişiyor. ama yanlış düşündüğüm konu elbet vardır. inşallah bişey olmaz. 

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
İşini Şansa bırakma kardeşim ölünce üzülürsün keşke içeri alsaydım dersin ama iş işten geçmiş olur kargalar saldırırsa kötü olur rüzgarlı bir gündede mubişler çok zorluk çeker