Çiftlerim hakkında sorum var ?

bravo

Takipçi Üyemiz
Adı
ABC
Soyadı
abc
Öncelikle yeniden Merhaba :)

Kuşlarımı büyüklüğü ideal bir kafes ve insan boyu yukseklıkteki yerde bakıyorum bu kuşlarım 1 veya 1 bucuk aydır birlikteler 0 kavga 0 bağırış çağırış ancak yuvalığa girmiyorlar bende kızışkın kuşlarımı bekliyorum...

Gelelim sadede :D Ben bugünden itibaren evde bulundukça bizden korkan muhabbet kuşarımı arada salmak istiyorum kendilerine bugun sabah denedim odada bi 30 dk dısarıda kaldılar sonra sıkılıp içeri girdiler onlar girince bende kafesi kapadım böylelikle akşamları veya öğlenleri açıcam

Sizce kuşlarım bizlerden ürktüğü için sorun çıkarırlar mı yoksa uçmaları üremeleri için güzel ve etkili bir yöntem olur mu ?

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Elbette uçmak sağlık açısından iyidir ancak sürekli kafeste olmaları yuvaya daha çabuk ilgi duymalarını sağlayacaktır . Ama uçurmanız yumurtlamayacaklar anlamına gelmiyor .

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Elbette uçmak sağlık açısından iyidir ancak sürekli kafeste olmaları yuvaya daha çabuk ilgi duymalarını sağlayacaktır . Ama uçurmanız yumurtlamayacaklar anlamına gelmiyor .

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Fatih MANSIZ' Alıntı:

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Fatih MANSIZ' Alıntı: