Çiftleşme Gerçekleşmiyor

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Arkadaşlar benim dişi kuşum çiftleşmeye yanaşmıyor  ;D Tam kızıştığıda belli değil. 1 yaşını doldurdu, erkek kuş kur yapıyor, dişi kaçıyor.

Ne yapmalıyım sizce ?

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
senin yapabileceğin bişey yokki nijer falan veriyo  arkadaslar ama olmuyosa olmuyo yani. Sabret

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
gaga taşını mamasını eksik etme biraz da ykarı biryere as fazla rahatsız etme nijer vs. yada vitaminler kuşları tüye sokabiliyor yada yağlanma yapıyor

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Müslüm GÖYCE' Alıntı:
Arkadaşlar benim dişi kuşum çiftleşmeye yanaşmıyor  ;D Tam kızıştığıda belli değil. 1 yaşını doldurdu, erkek kuş kur yapıyor, dişi kaçıyor.

Ne yapmalıyım sizce ?
iyi bakım ve sabır

gokhancinarlidere

Yeni Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
çınarlıdere
aynı sorun benim kuşlarımda da var. erkek dişiye ne zaman sokulsa dişiden tepki yok. erkek dişinin ağzına kusuyor, dişi hemen gagasını siliyor tünekliğe. erkek daha fazla üstüne gittiğinde ya kaçıyor yada erkeği atıyor tüneklikten

deli_kabus1@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
yılmaz
abi bende de aynı sorun vardı youtu bede muhabbet kuşu yapay döllenme yaz onu izle ve uygula tüpüde hasteneler de var çocukların topugundan kan aldıkları tüp biz yaptık 1yıldan belli dişi dogurmuyodu ve şimdi 2 tane yumurta dogurdu şimdi yatıyor yumurtaya ....uygularsanız banada yazarsanız sevinirim

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Yasin YILMAZ..' Alıntı:
abi bende de aynı sorun vardı youtu bede muhabbet kuşu yapay döllenme yaz onu izle ve uygula tüpüde hasteneler de var çocukların topugundan kan aldıkları tüp biz yaptık 1yıldan belli dişi dogurmuyodu ve şimdi 2 tane yumurta dogurdu şimdi yatıyor yumurtaya ....uygularsanız banada yazarsanız sevinirim
???
erkeğin spermini nasıl aldınız peki?

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
sabretmekten başka yapacak hiçbirşey yok siz bakımlarını yapın zamanı geldiğinde gerisi gelecektir

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Yapay döllenme nasıl oluyor bilmiyorum ama en güzel doğal olmasıdır.