çiftleşmiyorlar...!!

Eyup Ayhan

Yeni Üyemiz
Adı
Eyüp
Soyadı
Ayhan
arkadaşlar ben  ortalama 3 ay önce  bir çift kuş aldım aldıgımdı eştiler  damızlık yani  dişi  lutino  erkegi yerli normal yeşil  ben 3 aydır  yapmadıgım şey kalmadı  vitamin veriyorum  kalsiyum veriyorum folluk takılı nijer tohumu veriyorum  nijer yiyiyorlar  kenevir tohumu dediler onuda verdim ama onu yemiyorlar hergün mama yapıyorum onuda çok seviyolar  foolugun içerisine talaş bulamadım buralarda yok  özel kumu varmış ondan koydum  erkek kızıştı çiftleşmek istiyor  dişininde 3 aydır  burnu kahveregi  çok koyu degil ama bahris kahverengi  kur yapıyolar  tüm belirtiler hatta  erkek dişiye kusuyor dişi kabul ediyor  ama  dişi çiftleşmeye izin vermiyor  günde 6-7 saat bulundukları odaya kimse girmiyor  kafesin yarısını kapadım  hafif karanlık olsun diye dişi sadece 2-3 günde bir ara sıra  follugun girişini  az bişey kekip bırakıyor hiç içine girmedi  2-3 günde toplasan 5 dk var yok  sadece kapısını kemiriyor  mürekkep balıgı kemiginden  dişi sürekli yiyor erkekte çok tüketiyor  tahta tünek bile aldım daha napmalıyım gidip altında yumurtası olan bi çiftlemi degişsem lütfen yardım edin  dişi follugun içine hiç girmedi

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşlar hazırlanıyorlar yumurtaya biraz daha sabredin derim ben

Eyup Ayhan

Yeni Üyemiz
Adı
Eyüp
Soyadı
Ayhan
eminmisiniz kardeşim  başka yapmam gereken bişey varmı  bunlar için  öneriniz varmı ??

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Yazdıklarınızın hepsi yumurtlama belirtisi biraz daha sabredin az kalmış Ama kafesin üzerini kapatmayın karanlık olmasın ışık alsın kafesleri

Eyup Ayhan

Yeni Üyemiz
Adı
Eyüp
Soyadı
Ayhan
tül biraz ufak geldigi için follugu kapatmadı bende bir örtüyle kafesin 3/1 ni kapattım  açık taraf  cama bakıyor  aydınlık kafesin içi yani baya bir  bide bu belirtiler nerden baksan bi 3-4 haftadır var  normal koşullarda azda olsa yuvayla ilgilenmesi gerekmezmiydi ??  cevapladıgınız için çok teşekkürler

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Sezgin ANIL' Alıntı:
Yazdıklarınızın hepsi yumurtlama belirtisi biraz daha sabredin az kalmış Ama kafesin üzerini kapatmayın karanlık olmasın ışık alsın kafesleri
EVET BİZLERİN ENÇOK YAPAMADIĞIMIZ ŞEY SABIR İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL YAVRULU GÜNLER SİZİN OLUR.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Biraz daha sabra ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum.

muhabbet

Takipçi Üyemiz
Adı
MESUT
Soyadı
ÖNCÜ
vallaha kardeş aynen benimkilerde öyle !! ben dün yerlerini değiştim yüksege koydum kimse rahatsız edemiyo ondan sonra mama yapıyorum veriyorum kafesliğe asıyorum benim erkek kuş yemliği yere atıyor. birbirlerinin kafasını kasıyolar öpişüyolar .. benm dişi kuş hiç yuvalığa girmezdi dün yerini değiştim ilk defa yuvalığa girdii . kuşlarını yüksege kaldırmanı öneririm umarum ikimizde yavru alırız kardeşimm

Eyup Ayhan

Yeni Üyemiz
Adı
Eyüp
Soyadı
Ayhan
biraz daha bekliym o zaman benle aynı gün alan adamın  kuşları  aldıktan sonra 8 yumurta yapmış toplam şans yokki bende :D salolun cevaplarınız için