Eyup Ayhan
Yeni Üyemiz
arkadaşlar ben ortalama 3 ay önce bir çift kuş aldım aldıgımdı eştiler damızlık yani dişi lutino erkegi yerli normal yeşil ben 3 aydır yapmadıgım şey kalmadı vitamin veriyorum kalsiyum veriyorum folluk takılı nijer tohumu veriyorum nijer yiyiyorlar kenevir tohumu dediler onuda verdim ama onu yemiyorlar hergün mama yapıyorum onuda çok seviyolar foolugun içerisine talaş bulamadım buralarda yok özel kumu varmış ondan koydum erkek kızıştı çiftleşmek istiyor dişininde 3 aydır burnu kahveregi çok koyu degil ama bahris kahverengi kur yapıyolar tüm belirtiler hatta erkek dişiye kusuyor dişi kabul ediyor ama dişi çiftleşmeye izin vermiyor günde 6-7 saat bulundukları odaya kimse girmiyor kafesin yarısını kapadım hafif karanlık olsun diye dişi sadece 2-3 günde bir ara sıra follugun girişini az bişey kekip bırakıyor hiç içine girmedi 2-3 günde toplasan 5 dk var yok sadece kapısını kemiriyor mürekkep balıgı kemiginden dişi sürekli yiyor erkekte çok tüketiyor tahta tünek bile aldım daha napmalıyım gidip altında yumurtası olan bi çiftlemi degişsem lütfen yardım edin dişi follugun içine hiç girmedi