CİĞERLER YİNE YANDI...26 ŞEHİT 22 YARALI

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Hakkari'nin Çukurca İlçesi merkezindeki güvenlik birimleriyle sınırdaki askeri birliğe PKK'lı teröristler ağır silahlarla eş zamanlı saldırı düzenledi. Çıkan çatışmada 24 asker şehit oldu, 18 asker yaralandı.PKK'lı kalabalık terörist grupları saat 01.00'den itibaren Çukurca ilçe merkezindeki polis ve jandarma birimleriyle, ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıkta Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Kekliktepe bölgesindeki askeri birliğe ağır silahlarla saldırdı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışma aralıklarla sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Hakkari başta olmak üzere çevredeki birliklerden Çukurca'ya takviye gönderildi.

Kekliktepe'deki askeri birliğe yönelik PKK saldırısında ilk bilgilere göre 24 askerin şehit düştüğü ve 18 askerin yaralandığı bilgisi geldi.

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Cumhurbaşkanı Gül 24 askerin şehit olduğu hain saldırı sonrası yaptığı ilk değerlendirmede “Bu saldırıların intikamı çok büyük olacaktır” dedi.İşte Gül’ün yaptığı açıklamadan satır başları:

Bu saldırıların intikamı çok büyük olacaktır ve misliyle alınacaktır. Silahla bir yere varılmayacağını eninde sonunda göreceklerdir. Bunlara yataklık edenler de derslerini çıkartmalı ve neticelerine katlanmaları gerekir.

Türkiye azimli kararlı bir şekilde bu terörle sonuna kadar mücadele edecektir. Bu terör karşısında hiçbir şekilde sarsılmayacaktır. Bir kez da bütün şehitlerimiz Allah’tan rahmet diliyorum.

Komutanlarımız bölgeye intikal etmişlerdi. Bu mücadelenin uzun soluklu bir mücadele olduğunu herkes bilmelidir. Bu konudaki kararlılığımız kesindir. Terör ile netice alacaklarını düşünen varsa büyük bir yanılgı içindedirler.

Kendi halkımızın hak ve hukukunu korumak başka bir şeydir, terörle kararlı bir şekilde mücadele etmek ise devletimizin kararıdır.

laf, laf, laf...

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Şehit sayısı 26 yaralı sayısı 22'ye yükselmiştir. Allah'tan rahmet diliyorum...

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Saldırının yapıldığı tarih manidar;
Saldırı tam da PKK unsurlarının elebaşı Abdullah Öcalan'ın çağrısıyla Habur'dan giriş yapıp teslim oldukları günün ikinci yıldönümünde gerçekleşti.

19 Ekim 2009'da 30 PKK'lı Türkiye'ye giriş yapmış, Habur'da kurulan mahkemelerce sorgulanıp, serbest bırakılmışlardı. Ancak ardından geçen süreçte hükümetin Kürt açılımı sekteye uğramış, Türkiye'ye Habur'dan gelen PKK'lılar hakkında da çeşitli mahkemelerce hapis cezası kararları verilmişti.

SALDIRI ZAMANLAMASININ ŞİFRELERİ

Ancak PKK saldırısının zamanlaması sadece Habur olayının ikinci yıldönümüne rastlamasıyla sınırlı değil.
Bölgede, terör örgütünün bu saldırıyı planlamasına neden olabilecek çok önemli gelişmeler yaşandı, son birkaç gün içinde. İşte o gelişmeler:

* Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "başkomutan" olarak bölgeye gitti ve sınır birliklerini bizzat denetledi. Hatta gece askeri karargahta kaldı.
* Irak'ın Kürt kökenli Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari geçen hafta Türkiye'deydi. Zebari ile görüşmelerde Türk tarafı sert çıktı, Başbakan Erdoğan "siz Kuzey Irak'taki PKK unsurlarını temizlemezseniz, biz gelir temizleriz" dedi. Kuzey Irak'ta bir hareketlenme başladı. Ve dün itibarıyla Kuzey Irak yönetiminin Kandil etrafındaki köyleri boşalttığı haberleri gelmeye başladı.
* Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu hafta sonu kritik bir görüşme yaptı ve ilk kez Suriyeli muhaliflerle resmi temasta bulundu. İstihbarat birimleri PKK'nın unsurlarından yaklaşık üçte birinin Suriye vatandaşı olduğunu uzun süredir belirtiyordu. PKK'nın askeri gücünün başında da bir Suriye kökenli terörist, Fehman Hüseyin bulunuyor.
* Suriye ile bağlantılı olarak yine bu ayın başında PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan, Suriyeli Kürt muhaliflere, Beşar Esad yönetimi ile aralarını bozacak hareketlerden kaçınma çağrısında bulunmuştu.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
şehitlerimize ALLAHTAN RAHMET geride kalanlara sabır diliyorum .

esas PKK mecliste onların sesi kesilmese bu bela hic bir zaman bitmez bırakın onların sesini kısmaya başımızdakiler onlara öksüzün yetimin hakkını maaş olarak veriyor zehir zıkkım olsun haram olsun.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
TÜRKİYE IRAK SINIRININ NEREDEYSE TAMAMI DAĞLIK BÖLGE KONTOL ZOR YA SINIR GENİŞLETİLMELİ YADA GERİ ÇEKİLMELİ AKSİ HALDE BU ÇAKALLAR DAHA ÇOK 200-300 KİŞİ OLUP SALDIRIRLAR.
ŞEHİTLERİMİZ ŞU ANDA LAYIK OLDUKLARI MAKAMDALAR, ALLAH GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN.

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR
ŞEHİTLERİMİZ ALLAHTAN RAHMET,AİLELERİNE BÜYÜK SABIR VE BAŞ SAGLIGI DİLİYOR KURŞUN SIKANLARADA ALLAH  TAN DİLEGİM FİRAUN GAZABI VERSİN. crying crying

E

elaziz2316

Guest
    Bu örgüte halen daha TERORİST demeyen şerefsizlere lanet olsun. Onları savunan ve onlara her türlü desteği veren, yardım yataklık yapan şerefsizlere de lanet olsun. Bir örgüt ancak destek bulduğu yerlerde barınır. Onlara bu fırsatı veren şerefsizlere de lanet olsun.  neeee  neeee  neeee  neeee  neeee

Allah'ım senin El-Kahhâr ismine sığınarak şu zalimleri helak etmeni diliyoruz. Sen bu çağrımızı duy Allah'ım. Bir daha bu günleri bizlere yaşatma Allah'ım.

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Eledim Eledim Höllük Eledim.
Aynalı Beşikte Yavrum Bebek Beledim.
Büyüttüm Besledim Asker Eyledim.
Gittide Gelmedi Yavrum Buna Ne Çare.

Analar, babalar, kardeşler, eşler, çocuklar yandı. 2 güne kalmaz geçer halkımızın öfkesi unutulur şehitler.Pkk şehirde, mecliste, imralıda. Ellerimizle besliyoruz lanet olsun. Başımızda olanlara yazıklar olsun....

murat0666

Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Koç
ŞEHİT'lerimize ALLAH'tan rahmet diliyorum. Allah ailelerine sabır ihsan eylesin... crying crazy

ugaroy

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ALTUNOK
nereya kadar ne zamana kadar sürecek bu acı bu kanayan ve hiç dinmeyen yara, yazıklar olsun bu ülkenin ekmeğini yiyipde bu ülkeye ihanet edene, ne istiyorlar neyin kavgasını veriyorlarda bu kadar canı yakıyorlar.....

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
ugaroy' Alıntı:
nereya kadar ne zamana kadar sürecek bu acı bu kanayan ve hiç dinmeyen yara, yazıklar olsun bu ülkenin ekmeğini yiyipde bu ülkeye ihanet edene, ne istiyorlar neyin kavgasını veriyorlarda bu kadar canı yakıyorlar.....

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
şehitlerimize ALLAHTAN RAHMET geride kalanlara sabır diliyorum ...