ÇIKIK BACAK

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
Arkadaşlar zebra ispinozu yavrumun bir tanesinin bacağı çıkmış nasıl oldu bilmiyorum ama kullanamıyor tünekte duramıyor yerdeyken bacağını sürüyor uçmasınada engel oluyor devamlı kafesin dibinde ama elime alınca uçabiliyor şuan anne babası besliyor fakat bi tedavisi varmıdır napmam lazım

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Çıkıksa yapacak birşeyiniz olduğunu sanmıyorum...
Ama çıkıktan ziyade kuşta vitamin eksikliğindende kaynaklanıyor olabilir...Özellikle b vitamini...

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
kırık değilde çıkık var hocam kırık olsa kemikte olur ve belli olur ama çıkık eklem yerinden çıkmış

Suat OKAN

Üyemiz
Adı
SUAT
Soyadı
OKAN
Bilek veya eklemlerde çıkık varsa ve eğer derisi etkilenmemiş ise; epeyce sıcak tutup, ondan sonra hafif bir şekilde çekip oynatarak yerine koyabilirsiniz. Yanlız gücünüzü çöp kadar bir bacak ile uğraştığınızı dikkate alarak yapın. Ben öyle yaparak yerine koymuştum ve bir kaç saat sonra kuş tamamen düzeldi diyebilirim.

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
Suat OKAN' Alıntı:
Bilek veya eklemlerde çıkık varsa ve eğer derisi etkilenmemiş ise; epeyce sıcak tutup, ondan sonra hafif bir şekilde çekip oynatarak yerine koyabilirsiniz. Yanlız gücünüzü çöp kadar bir bacak ile uğraştığınızı dikkate alarak yapın. Ben öyle yaparak yerine koymuştum ve bir kaç saat sonra kuş tamamen düzeldi diyebilirim.
çok sağolun yarın veterinere gösterecem bi bakalım napabilecek açıkcası cesaret edemem nasıl nereye doğru bastıracam oturtacam canlandıramıyorum gözümde