Çimlendirme Aparatı.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çimlendirme aparatının elde yapılmış örnekleri var sitemizde.
Ben hazır satılanı aldım. Ev içi olduğundan biraz estetik dursun istedim.
Ancak sanki bu aldığım aparatın ufak püf noktaları var belki elde yapılanlar bu püf noktalarından dahada geliştirirler aparatlarını diye yazayım dedim.

5 katlı. En üst ve alt kat beyaz, diğer katlar saydam.
Vana gibi kapak var. Ufak su şişesinin üzerinde resmini çektim anlaşılabilsin diye.
Üst kata 1 bardak su koyunca vana açıksa alt kata su damlatıyor. Ancak her katta alt kat hariç aynı sistem olmasına rağmen 0.5 cm' lik  civarı su kalıyor.
Her katta kanallar var. Nasıl desem, kibrit çöplerini yüzeye yapıştırmışsınız da tohum üzerlerinde hem alttan su azda olsa değiyor. iyice tabana yapışmıyor kalın tohumlarda (Maş fasulyesi, çekirdek tohumu gibi)

Çekirdek, maş fasulyesi, nijer ve deli naturenin sağlık tohumları karışık tohumlu.

En son elmalı sirkeli su ile yıkayıp, Mama ile veya tek olarak kuşlarıma veriyorum. Özellikle mung fasulyesini Bengallerim çok sevdi, finchlerimde yiyor. Muhabbet kuşlarında çok bir iştah göremedim. Çokta izlemeye fırsatım olmadı açıkçası.
Ama Finch ler tabiri caizze atlıyorlar bu yemlere.

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
canan hanım kaç tl aldınız ve aldıgınız adresi verirmisiniz

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
pahalı pazardan aldığınız kademdeli saklama kablarını dısını koyu renge  boyayıp al kısımlarından delikler açarak bu işlemi yapabilirsiniz daha uyguna  gelir

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Evet ancak ev içi üretim olduğundan aksilik te istemediğimden direkt hazırını aldım. Ondan önce bir kullanımlık suların plastik bardaklarınıda kullanıyordum. Evin içinde görüntü açısından bu daha şık diye düşündüm. Ama yerim olsa üretimhanem olsa gerek yoktur bu kadar düzgün oluşuna doğrudur.

Ben Dost pet'ten 4 TL havale parası ile 80 TL lik ürün aldım. 80 TL lik ürün alanın kargosu bedava. O yüzden diğer ihtiyaçlarımla birlikte aldım. Kargoya verene kadar mal alayım dedim. Yeni başladığımdan bir sürü de ihtiyacım olabiliyor. O yüzden bana uygun olmuş oldu.