Cinsi ve Irki

müller

Yeni Üyemiz
Adı
tarkan
Soyadı
muller
Arkadaslar kusumun cinsi ve irki hakkinda bilgi verebilirmisiniz.

Tesekkur ederim

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Dişi ağır basıyor yerli değil kırma bir kuş gibi duruyor.

müller

Yeni Üyemiz
Adı
tarkan
Soyadı
muller
Acikcasi ingiliz diye sattilar,bende iri govdesi sebebiyle en kotu cekoslavaktir diyip aldim,ancak erkek ariyordum umarim disi degildir.Aksama yeni fotolarini yukleyecegim.Yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Tarkan MÜLLER' Alıntı:
Acikcasi ingiliz diye sattilar,bende iri govdesi sebebiyle en kotu cekoslavaktir diyip aldim,ancak erkek ariyordum umarim disi degildir.Aksama yeni fotolarini yukleyecegim.Yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler.
kuş ingiliz o kesin ama cere resmini net çekersen cinsiyetini söylerim.

müller

Yeni Üyemiz
Adı
tarkan
Soyadı
muller
Arkadaslar daha net resimler koyuyorum,ceresi daha net goruluyor.Umarim size yardimci olur.

müller

Yeni Üyemiz
Adı
tarkan
Soyadı
muller
Evet yas itibari ile 2aylik.2013 bilezige sahip.Ancak cinsi konusunda tam bir netlik saglayamadik sanirim:)Biraz fazla issirmasi var,disiler biraz daha agrasif sanirim erkeklere gore.Bundan onceki yavrum beni hic issimazdi bu masallah kopariyor parmagimi:(Tam cinsiyetini ne zaman anlaya biliriz acaba??

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
MaşaAllah, Allah nazarlardan saklasın,

Kuşunuz bana dişi gibi geldi, cere delikleri flaştan olabilir ama kesin bilgi vermiyor ama dişilerde ısırma gerçekten çok şiddetli oluyor, koparıyor neredeyse dediğiniz gibi :)

müller

Yeni Üyemiz
Adı
tarkan
Soyadı
muller
O zaman ya bu minigi geri verip erkek alacaz,yada bunun yanina bir erkek koyacagiz.Ben aslinda sadece erkek istiyordum egitmek adina...Yardimlariniz icin tesekkur ederim.Bugun guzel bir erkek bulup alabilirsem aksam eklerim.