cinsiyet ayırımı

serrdarr

Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
budak
herkese iyi geceler kuşlarımın cinsiyetinden emin değilim yardımcı olursanız sevinirim
üçüde kardeş,yaklaşık 2.5 aylık bide kardeşlerden eş yapabilir miyim?
şimdiden teşekkür ederim..

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
beyaz olan 2 tane erkek mavi olan dişi genel olarak verilen cevaplarda kardeşlerden eş olmaz deniyor ama ben bir sakıncası olacağını sanmıyorum

serrdarr

Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
budak
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
beyaz olan 2 tane erkek mavi olan dişi genel olarak verilen cevaplarda kardeşlerden eş olmaz deniyor ama ben bir sakıncası olacağını sanmıyorum
banada tam tersi gibi geldi mavi erkek gibi,gagası mavi olunca öyle düşündüm ama yanılmışım teşekkür ederim

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
birazdaha zaman geçmesini bekle şu anda cinsiyet ayrımı cok zor sana tavsiyem kardeşleri eşe atma atarsan s sıkıntı olmaz verim düşer kalite düşer iyi bi erkek iyi bi disi bul gerisine korkma

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Resimler çok yanıltıcı çıkmış. Mesela en alttaki resime göre kafası yeşilimsi renkte olan beyaz dişi diğerleri erkek

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
iki beyaz erkek mavi dişi. bence başka kanlarla karıştırın resesif arızalı genler ortaya çıkabilir

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
birazdaha zaman geçmesini bekle şu anda cinsiyet ayrımı cok zor sana tavsiyem kardeşleri eşe atma atarsan s sıkıntı olmaz verim düşer kalite düşer iyi bi erkek iyi bi disi bul gerisine korkma
Serkan abiye katılıyorum . Ayrıca kuşların mutasyon , mutasyon eş seçtirtme zira kuşların yavru boyları küçülebilir :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Bana üçü de erkek gibi geldi ve yine bu sitede okumuştum aynı batımda doğan yavuları eşe atınca yavrularda sıkıntı oluyormuş ama ilk batımdan aldığın yavru ile ikinci batımdan aldığın yavruyuatabilirmişsin eşe ....diye okudum ...

:D

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
cere renklerine göre 3 üde erkek görünüyor ancak kafa yapısına göre mavi olan dişi renkler yanıltıcı olabilir aynı kuluçkada doğan kardeşleri eş yapmayı sakıncalı buluyor üstatlar verim düşeceği için