cinsiyet ayrımı yapamadım

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
https://plus.google.com/photos/103468396116418147860/albums/5835983116713730609?authkey=CNOvk5bf9r-26wE   

arkadaşlar yumurta alamadığım çiftlerimden birini değiiştirdim  neeee ama bu çifttede 2 kuşta erkek özelliği gösteriyor hele de dişi ddiye düşündüğüm kuş diğerinden daha erkek  rotfl kur yapıyor kafa sallıyor erkeği kovalıyor yardımlarınızı esirgemeyin  alkisd

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
beyazlı olan dişi diğeri erkek dişi fazla kızışmış olabilir. Ceresi kahverengi değil ama her kızışan kuşun kahverengi olacak diye bir şey yok

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
beyazlı olan dişi diğeri erkek dişi fazla kızışmış olabilir. Ceresi kahverengi değil ama her kızışan kuşun kahverengi olacak diye bir şey yok
verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim bende şüpheye düşmüştüm  thumbsupbo

mezarcı58

Üyemiz
Adı
Sedat
Soyadı
KUZU
Disin kizmissa erkegi kovalar yerinde olsam daha kizgin bir erkek alird disinin yanina.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Sedat KUZU.' Alıntı:
Disin kizmissa erkegi kovalar yerinde olsam daha kizgin bir erkek alird disinin yanina.
Aynı sorun bende var beyaz parçalı bir kuşum va dişi ve birde yerli kuşum var erkek dişi erkekten daha kızışmış ve yaşça 3 ay falan önde bu yüzden erkeği değiştirmeyi düşüünüyorum bakalım ne olacak ... Değiştireceğim çünkü kafeste kuru yapan dişi kuş erkeği rahat bırakmıo ...