efekan_altun
Uzman Üyemiz
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Dişi hayırlı üretimler.
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Dişi hayırlı üretimler.

Kafam karıştı iyice:S Bayağı sağlıklı gelmişti oysa bana.Diğer geri götrdüğüme göre biraz daha canayakın ele alışkın daha aktif bir kuş.aslında kafesin yanına banyoluğu var oraya girmişti geldiğinde orada ıslandığı için öyle görünmüş olabilir mi?:S bana bayağı sağlıklı gelmişti . Birde petshoptaki kuşlar genelde genç kuşlar.Burada birileri az olgun dişi alın dediği için yavru olmasın dedim petshopçuya.o da bunu vererek bu da genç önceki yavrudan az daha büyük dedi bana.BilemedimVedat ŞEN' Alıntı:Dilara hanım bu aldığınız dişi fakat açıkcası ben bu alışveriş yaptığınız petshopçuyu çok merak ettim.. Bu kuşu bu halde size vermesi hiç etik değil.. Üstadlar yorum yapacaktır fakat bence kuşta deri döküntüsü mantar yada dış parazit var.. Ayrıca kuş biraz yaşlı geldi gözüme.. Hayırlısı olsun..
Vedat ŞEN' Alıntı:Anlıyorum o ayrıntıyı paylaşsaydınız yorumumuz böyle olmazdı tabikideBence bide kuruyken bir fotosunu paylaşın zira bu foto ile bariz hastalıklı gibi duruyor..iyi forumlar dilerim..

Aslinda ben banyo yaptirmadim ama iste banyo kabinda her gun ılık su koyuyordum benmki seviyor icine girmeyi diye.zaten iceri sicak üşütmez sanmiyorumda sadece şu konu kafami kurcaladi.evet dişinin basindaki tuyler sanki hani dokulme gibi degilde cokta iyi gorunmuyor hakkaten.ama genel olarak ben cok sevdim cok oyuncu canayakin bir kuş başi haric haska yerinde bi sıkıntıda gorunmuyor bilemedim simdi .vitamin takviyesi ve bakimla duzelir gibi geliyor zamanla.Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:Yeni aldığınz kuş dişi ama kuş bana çok sağlıklı gelmedi sanki kafasının üstünde ki tüyler yolunmuş bilmiyorum salma kafeste kavga olmuş olabilir yada hasta olabilir ama kuş hasta gibi eğer bu kuşu şeçtiyse yoğun bir bakım altına alın ve vitamin olarakta Avi-viti kullanınız çok güzel bir vitamin ... Ve odanın sıcaklığını bilmiyorum ama bu havalarda kuşları banyo yaptırmanız çok uygun değil Allah korusun hastalanabilrler... kuşlar çabuk hastanırlar....
Tugay DERELİ' Alıntı:Kuşunuzu çok sıcak bir yerde banyoluk takarak yıkanıp tüylerinin renklerinin düzelmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca vitamin, mama, mineral bloğu gibi takviyeleri de eksik etmezseniz albinonun pek bir sıkıntısı yok gibi görünüyor. Yavru almak ve iri olması gibi takıntınız yoksa eğer kuşunuzu değiştirmenize bir gerek yok. Erkeğinizin kanı bayağı iyi geldi bana güzel bir arkadaşlık olabilir aralarında![]()