Serkan Güneş

Yeni Üyemiz
Yavrunun cinsiyeti nedir beyazlık bana dişi gibi geldi ama üretici erkek olduğunu ısrar etti kararsız kaldım bende suan 1 resim var.Belli olmazsa diger resimleri de çekip koyarım.Bir de yeri değil belki ama normal yem yediğinde ishal felan oldu kustu tohumları yumurta sarısı ve üreticiden aldığım mama veriyorum sadece düzeldi şimdi neler yedirmeliyim baska simdiden teşekkürler.

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
yem kırıyor dedi mi adam alırken.. bir kac resım daha eklersen daha iyi anlarız...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
yeni resimler koyarsanız ceresinin tam gözüktüğü o zamn yanıt vereiliriz maşallah çok tatlı :)

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Bu resimden anlayabildigimiz kadarı ile dişi olduğunu söyleyebiliriz benim de yanıldığım gibi cogu üretici kardeslerim / abilerim de yanılmıştır bazen nadiren de olsa ama dediğim gibi dişi %80

Serkan Güneş

Yeni Üyemiz
Merhaba öncelikle hepinize teşekkürler.
Emin ARSLAN' Alıntı:
yem kırıyor dedi mi adam alırken.. bir kac resım daha eklersen daha iyi anlarız...
Evet yem kırabiliyor yedi bayagı ama sonra kustu hepsini bende mama veriyorum simdi sadece normal yemi ne zaman vermeliyim ?

Sabah cektiğim fotograflar bunlar dişi erkek yapacak bişe yok saglıklı olsun :)
Bir de dişiler erkeklere göre zor mu eğitiliyor konusma acısından demiyorum diger türlü her şeyleri aynı mı suan ele geliyor kendini kasıtıyor ama oyle diğer büyük kuşlar gibi değil onlar kendileri de sürtüyor ya kafasını bu oyle bekliyor sadece mayısıyor :D Bu arada hepinize tekrar teşekkürler  ;)

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
hayırlı olsun cinsiyet belirlenmesi için biraz daha zamana ihtiyaç var ama bencede dişi olacak :) bu arada dişiler erkeğe göre daha agrasif ve konuşması evcilleşmesi daha zordur...

Serkan Güneş

Yeni Üyemiz
Peki şunu da sorayım bi yerde okumustum suan tam hatırlamıyorum ama hatırladıgım kadarıyla dişi kuşların aslında daha baglandıgını erkeklerin daha özgür hareket ettiği gibi bişeydi.eğitim meselesi daha 3-4 günü ilk günden beri ele gelmeye baslamıstı zaten .benim merak ettiğim yani bir insana arkadaslık etmesi vs. az cok görüyoruz duyuyoruz  kusların insarlarla olan diyaloglarını bu yüzden kuş bakmaya basladım yani dişilerde bu olmuyor mu sadece eş olarak mı alınıyor tek dişi bir kuş insana erkek kuslar gibi sahibine cok yakınlık göstermiyor mu oyleyse şimdi değiştirmeli miyim cünkü ben ona onun istediği ilgiyi verememiş olacam ve eş olarak alan biri de daha mutlu olacaktır.Birde ilgi gösterdiğim halde beni gagalayan aksi bir kuşa ne kadar da ilgi gösterilebilir.tabiki istediği ilgiyi eşi verebilir ama en azından yalnızlıgı onleyedebiliriz üreme hayvanlar için olmazsa olmazlardan değildir sonuc olarak.Çok uzatttım belki özür.Cevaplar için teşekkürler

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Kuşun ırkına yapısına göre değişiyo o. Bebekken anlayanda var, 1 1,5 aylıkken anlaşılmayanda var :)