Cinsiyeti Cinsi Hakkında Bilgi Verirmisiniz

yavuzhan

Üyemiz
Adı
yavuzhan
Soyadı
altınok
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım dün akşam aldığım kuşun hakkında bilgi edinmek istiyorum bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi. Cinsiyeti Cinsi ve Kaç Aylık olduğu hakkında beni bilgilendirimisiniz şimdiden teşekkürler Arkadaşlar tarihler yanlıştır kusura bakmayın görmemişim...

yavuzhan

Üyemiz
Adı
yavuzhan
Soyadı
altınok
teşekkür ederim yanına bi erkek atmalımıyım atarsam nasıl renk olsun..

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
renk olarak size kalmış
hele bi anlaşsınlar bakalım erkek ile:)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
hayırlı oldun bakalım... de net yaş tahmini  için cere yi  ( gagasını ) biraz  daha yakından flassız cekseniz  daha net bilgi verilebilir...
  bu resim biraz yanıltıcı  olabilir... kuş kesinlikle  yerli  lakin bu  resme  göre  cinsiyet hükmü vermek yersiz  olur...

bu resimden de  siz  bilgi edinebilirsiniz....

yavuzhan

Üyemiz
Adı
yavuzhan
Soyadı
altınok
ozaman en yakın zamanda kuşu daha yakın ve net bi şekil resmını çekip yollarım daha iyi sonuç alabiliriz..

yavuzhan

Üyemiz
Adı
yavuzhan
Soyadı
altınok
:) hafıza kartını takıp çıkarırken tarıh gıdıyo ayarlamadım aceleden göndereyim resimleri diye erkek die almıştım ama çok beğendim kuşu bitanede erkek almayı düşünüyorum az zaman geçsin kesin dişi demi arkadaşlar.. :)

Fatih Bahadır

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Bahadır
Yavuzhan ALTINOK' Alıntı:
:) hafıza kartını takıp çıkarırken tarıh gıdıyo ayarlamadım aceleden göndereyim resimleri diye erkek die almıştım ama çok beğendim kuşu bitanede erkek almayı düşünüyorum az zaman geçsin kesin dişi demi arkadaşlar.. :)
Evet kesin dişi...