Cinsiyeti Nedir Bilgisi olan?

ONUR CETÜN

Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
Cetın
Hiç ısırma gibi sorunu yok kafasından sevsende kuyruktan tutsanda tepki vermiyo ama cere rengi alalı 11 gün oldu  burun delikleri etrafında değişmeler oluyo kararsız kaldım :(

ONUR CETÜN

Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
Cetın
Teşekkürler herkeze konuşturmaya çalıştıgım için boşa gitmesin diye açtım konuyu İnş bakalım

ONUR CETÜN

Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
Cetın
Abi cekoslavak böyle olmazki İngiliz saten alırkende öyle aldim üretici abiden

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Onur ÇETİN' Alıntı:
Abi cekoslavak böyle olmazki İngiliz saten alırkende öyle aldim üretici abiden
Ben çekoslavak kuş üretiyorum benzettim ozaman

Onur kardeşim tabiiki üreticisi ne diyorsa o daha iyisini bilir kendisi yetiştiriyor ve analiz ediyor kanını biliyor evet göz kısımlarının keskinliği ile İngiliz diye tabir edilen muhabbetlere benziyor ama ben

çekoslavak bir kuş olduğunu düşünüyorum aslında 

İngiliz kuşların jumbosu olduğunu ve normal olanlarında fazla kafa yapamadığını biliyorum

ErolDSV-ALMAnya

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Baskal
Slm herkeze,
Bildiginiz gibi ben Almanyadan Katiliyorum ve Türkiyedeki su Kuslarin irki diye Ayiriyorsunuz( ingiliz ,cekoslavak ,yerli ,vs,...) ; böyle bisey almanyada yok veya ben bilmiyorum smileki, burda SOWSTANDARD( yani yarismalara katilabilen vasifta kuslar),STANDARD iri kuslara ve HANSIBUBI bu iki kategoriye girmeyen kücük kuslar var, KUslarin IRkI nasil oluyor biri bana anlatsa sevinecem, Cekoslavakla ingilizi ciflestirdigimde ne oluyor Avrupabirligimi? smileki