cinsiyeti nedir?

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
sanırım dısı. ama genede tecrubelı abılerımız ve ablalarımızın cevaplarını bekleyelım. ceresi mavi tonlarındaysa erkek , kahverengı beyaz arası gezıyorsa dısı dıe bılıorum ben..

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
kuş dişi yaklaşık 1 yaşında olabilir resimlerden göründüğü kadar

sasemin

Üyemiz
Adı
yasemin
Soyadı
serbest
yorumlarınız için teşekkürler. bir de badem elime alıştı ancak odadaki aynalara doğru uçuyor son zamanlarda. yeni farketti sanırım kendisini gördüğünü. aynaya doğru gitmesine izin vermelimiyim yani uzaklaşırmı benden çünkü kuşları aynadan uzak tutmak lazım diye duymuştum çünkü çevrelerine ilgi göstermiyorlarmış...ne yapmalıyım?

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
yasemin kardesim kuslar aynada kendını tanıyamazlar bundan dolayı sankı baska bır kus varmıs zannederler mumkun oldugu kadar aynalı ortamda bulundurmamakta yarar var bence kendınıze daha cok alısmasını ıstıyorsanız. kafesde mumkun oldugu kadar ayna bulundurmamaya calısmalısnız ama ayna varsa artık cıkarmayın kendını yanlız hıssedebılır..

sasemin

Üyemiz
Adı
yasemin
Soyadı
serbest
en iyisi aynanın olduğu yerden kuşu uzak tutmak peki teşekkür ederim.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Kuşunuz dişi en fazla 3-4 aylık bir kuştur, oda en fazla olanağı bu kuşun daha fazla olacağını düşünmüyorum aynadan uzak tutarsanız size daha çabuk alışacaktır.