Cinsiyeti ve Irkı Hakkında Bilgisi Olan ?

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Irk ve Cinsiyet hakkında bilgi verirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim.

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
vay be demek kimse çözemedi ne olduğunu bu kuşun cinsiyetini ve ırkını söyleyecek babayiğitler aranıyor yardım edin lütfen bilelim bu kuşun ne tür ve hangi cinsiyet olduğunu ona göre eş seçelim...

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Bu kuşu 30 Mayıs 2012 günü aldım. Aldığım kişi bu kuşun çekinik parçalı olduğunu henüz 20 günlük olduğunu daha yeni yem kırmayı öğrendiğini söyledi bugün 41. gün tabi aldığım gün satan kişi doğru dediyse ben bu kuşa ne zaman eş alayım yada önce biraz eğitmelimiyim ne önerirsiniz ?

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
MaşaAllah yerli erkek. 20 günlük yavru demiş alırken. Ben kuşları 35 günlük olunca yeme düşürüyom. Gene

F

fenerbahçeli

Guest
eğer kendime alıştırıyım diyosanız 4 5 ay sonra alın yoksa istediğiniz zaman alabilirsiniz ama yavru beklememek şartıyla en az 7 8 aylık olmaları gerek çünkü

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Bir ara dişi zannetmiştim ama erkek olduğundan emindim yinede siz değerli dostların yorumlarını almak istedim çok teşekkür ederim cevap veren herkese kısa bir süre alışsın 6-7 aylık olunca güzel bir üretim kafesi alıp içine 1 çift ile başlamayı düşünüyorum nasip olursa inşallah o zaman güzel bir dişi ile başlarım kısmetse.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Kuşunuz yerli erkek ama bu kuşu üretime hazırlıyosanız kendinize alıştırmamalısınız insana alışan kuş eşe zor gelir.

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Önce amacını belirlemen gerek... Evcilleştirecem diyorsan ilerde üretimde zorlanırsın insana alışan kuş eşiyle ilgilenmiyor... Bende bir kuş evcilleştirmiştim her türlü yöntemi denedim ama eş tutmadı, 10 civarı kelime biliyor her çağırdığımda yanıma geliyordu ama dediğim gibi eş tutmadı.... Hobi amaçlı üretim yapmak istediğimden 1 çift yavru aldım şimdi büyümelerini bekliyorum.... O yüzden eğer amacım evcilleştirmek, eş tutması yavru vermesi benim için sorun değil diyorsan evcilleştir, ama amacım yavru almak diyorsan evcilleştirme yanına bide dişi al beraber büyümelerini bekle....

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Kararımı verdim bu kuşu evcilleştiricem evde üretim kafesimde var bir adet onada yavru çift alıp yavru almayı deniyecem tabi bu iş 9-10 ay sürecek siz değerli dostlara yapmış olduğu yorumlardan dolayı çok teşekkür ederim.