cinsiyetini ve yasını ögrenmek istiyorumm.....

mehmet42

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
çetin
arkadaslar yardım ederseniz sevinirim... kuscu 60 günlük erkek dedi bide siz bakarmısınız

yardım ederseniz sevinirim....

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
mehmet öncelikle hoşgeldin. kuşun cere kısmı resimde net çıkmamış bulanık görünüyor. daha tecrübeli arkadaşlar daha net bilgi verebilir.

yucel

Üyemiz
Adı
YÜCEL
Soyadı
TÜRK
anladığım kadarı ile kuşunuz erkek ve yaşıda henüz küçük, başındaki çizgiler henüz gitmemiş ama 60 günlükten biraz üyükmüş gibi geldi bana. zira 2 aylık kuşun ceresindeki renk bu kadar belli olmaz diye düşünüyorum.
tecrübeli arkadaşlar daha iyi fikir verebilir tabi. yanıltmıyım sizi

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
öncelikle hoşgeldin hemşerim
doğru demiş erkek 2-3 aylık kafa tüylerini yavaş yavaş açmaya başlamış

mehmet42

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
çetin
hos bulduk kardeşim ........ yok kardes daha acık saten de fotoda  koyu cıkmıs ..... acık mor seklinde o gozüken koyu yerler

mehmet42

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
çetin
dogru yası küçük daha kardeşim .. dedigim gibi daha  bu kadar mor bıle deıl acık mor daha gaga cehresi .. bakalım artık inş. dedigin gibi erkek cıkar...

mehmet42

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
çetin
h.bulduk hemserimm demek sende  gonyalısın :)) inş. erkektir kardeşim.... ama ben gene size iyi ceken fotograf mak. bulursam cekip koyacam daha net bilgi için...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Kuşunuz  2  aylık, resim cere üstü çok parlak çıkmış, erkek agırlık basıyor, ancak burun deliklerinin etrafında beyazlıklarda var gibi...lütfen daha kesin karar vermek için daha düzgün parlaklaştırmadan birkaç foto daha eklerseniz iyi olur...

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
ben dişi diye söyleyebilirim.çünki yavrularda burun delikleri kenarında beyazlık çok.

mehmet42

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
çetin
mustafa buruk' Alıntı:
ÇOK SEVİMLİ MAŞAALLAH FOTOJENİK KERATA
    :))) gercekten kerata poz vermeye basladı ..yakında podyumlarda olur ....magazınden takip ederiiz... meshur olunca benıde tanımaz :))))

mehmet42

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
çetin
arkadaslar sagolun ilgilendigiz için cok tresekkür ederim baska  muhabet kusu sitelerınede baktım ama bu kadar kimse ilgilenmiyor.... yarın aksam daha net cekecem fotoları o zamn kesın bir bilgi cıkar inş....

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
Yahya SAYIN' Alıntı:
Kuşunuz  2  aylık, resim cere üstü çok parlak çıkmış, erkek agırlık basıyor, ancak burun deliklerinin etrafında beyazlıklarda var gibi...lütfen daha kesin karar vermek için daha düzgün parlaklaştırmadan birkaç foto daha eklerseniz iyi olur...
+1