civciv kafesinden civcivlerden kurtardığım yıpranmış jumbo muhabbet

profotox

Yeni Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
bulut
Dün salaş bir pet shop a girdim civcivlerin arasında birde ne göreyim yeşil bir dişi jumbo muhabbet kuşu baya iri bir kuş 2009 bilezikli adam atmış civcivlerin içine içim acıdı kuşu aldım çokta güzel bir kuş aslında yanlız kuyruk tüyleri yolunmuş ve kanatları düşük duruyor kedini toparlayabilirmi benim onun kendisini toparlaması için ne yapmam gerekli ustalardan yardım bekliyorum .teşekkürler...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
İNŞALLAH DÜZELİR İYİ BİR ABAKIMLA KENDİNİ TOPARLAYACAĞI KANAATİNDEYİM NASIL BİR VİCDANDIR YA NE İŞİ VAR CİVCİVLERİN ARASINDA KUŞUN

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
vitamin ve mama takviyesi ile kuş kendine gelir hatta güzelleşir. tabiki bir hastalığı varsa bilmiyorum _?

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Hayvanseverlikle, paragözlüğün resmidir bu. Allahını seven, hayvanları sevmiyorsa pet shop felan açmasınlar... Sizede bu davranışışınız için teşekkür ederim. Hastalığı yoksa vitamin ve mamayla iyi olur.

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Durdu ACAR' Alıntı:
Hayvanseverlikle, paragözlüğün resmidir bu. Allahını seven, hayvanları sevmiyorsa pet shop felan açmasınlar... Sizede bu davranışışınız için teşekkür ederim. Hastalığı yoksa vitamin ve mamayla iyi olur.

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Tebrik ediyorum Hüseyin bey,çok güzel bir davranış

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Durdu ACAR' Alıntı:

seher ün

Üyemiz
Adı
seher
Soyadı
ün ertek
bence birde resmini eklkerseniz daha sağlıklı tavsiyeler alırsınız...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
gerçekten güzel kuş o kadar yıpranmamış çabuk toparlar kendini

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
İNŞALLAH DÜZELİR İYİ BİR ABAKIMLA KENDİNİ TOPARLAYACAĞI KANAATİNDEYİM NASIL BİR VİCDANDIR YA NE İŞİ VAR CİVCİVLERİN ARASINDA KUŞUN
+1
Durdu ACAR' Alıntı:
+1

Benimde Aynı şekilde bi İngiliz kırması diye düşündüğüm iri bi erkek muhabbet kuşum var. Petshopa dişi kuşuma erkek almaya girdiğimde. kanatlar hafif aşağıdaydı kuyruk yok denilicek kadardı nerdeyse yarasa gibiydi kuş. Petshopta çalışan bi abi vardı dedi bu kuş sana gelmez. Saolsun çok güzel bir kuş gösterdi fakat benim aklım o kuşta kalmıştı. İlla tutturdum onu alacağım diye. Dedi çiftleşmezse 1 haftaya getir sana kendi ellerimde seçeyim o kuşta pek hayır yok gibi dedi. Bıkmadan uslanmadan Mamasını verdim vitamin takviyesi yapılmasına karşıyım. O yüzden havuç brokoli verdim (( brokoli birçok vitamine sahip olduğu için )) ve Maşallah 3 - 4 ay sonra kuş emeklerime karşılık verdi :) şuanda 7 yumurta babası :) Size tavsiyem bolca Havuç + kuru mama + yumurta + brokoli karışımı verin.

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Kuş sevgisi budur... Öncelikle teşekkürler,
Nacizane bir kaç tavsiyem olacak,
Öncelikle karantina kafesinde kalsın,
Mantar için uygulama yapın,
Parazit için uygulama yapın, (iç ve dış parazit için)
Vitamin, sebze takviyesi ve mama takviyesi ile pırıl pırıl güzel bir kuşunuz olur.

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Bilen de bilmeyen de petshop açıyor. Sonuç ortada.

Vitamin + mama takviyesi yaparsanız toparlar kardeşim.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Birde şu yönü var acaba civcivleri mi Jumbo dan kurtardı.
Aslında Muhabbetler daha cabbar olur. Civcivler muhabbet kuşunu pek birşey yapamaz. Hatta annesi gibi kanat altına girmeye çalışır. Ama Muhabbetler sinirlendimi savurur civcivi diye düşünüyorum veya kafese tırmanıp asılı kalır.
Acaba Muhabbettin kendisi geldiğinde yıpranıkmıydıda ''A" diyemedi civcivlere.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Her ne olursa olsun yaptığınız doğru olmuş. Tebrik ederim. İnşallah iyiniyetinizin karşılığı sevindirici olur.