çok ilginç bir olay

oknakn

Yeni Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
akın
arkadaşlar bende 2 çift kuş var bir çiftim yaklaşık 5-6 gündür çiftleşmeye devam ediyor.  yumurta şişliğide oluştu kuluçkaya hazırlanıyor dişi. az önce kafesleri temizlerken dişi kuşumu diğer çiftimin olduğu kafese aldım ancak kafese atar atmaz diğer erkek kuşla kur yapmaya başladılar sonuç olarakta onunlada çiftleştiler bu durumda ne yapmam lazım ??*

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Neden diğer kafese atıyorsunuz? Hayvanı oraya atınca düzeni bozulduğu için zaten yumurtayı düzgün yapmayacak bir daha diğer çiftin yanına atmayın. Sorun olmaz. Temizliği de kuşları ellemeden yapacaksınız.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Neden diğer kafese atıyorsunuz? Hayvanı oraya atınca düzeni bozulduğu için zaten yumurtayı düzgün yapmayacak bir daha diğer çiftin yanına atmayın. Sorun olmaz. Temizliği de kuşları ellemeden yapacaksınız.
+++++++

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Okan AKIN.' Alıntı:
arkadaşlar bende 2 çift kuş var bir çiftim yaklaşık 5-6 gündür çiftleşmeye devam ediyor.  yumurta şişliğide oluştu kuluçkaya hazırlanıyor dişi. az önce kafesleri temizlerken dişi kuşumu diğer çiftimin olduğu kafese aldım ancak kafese atar atmaz diğer erkek kuşla kur yapmaya başladılar sonuç olarakta onunlada çiftleştiler bu durumda ne yapmam lazım ??*
yapılacak şey basit kuşu kendi eşinin kafesine alacaksınız ve sağlıklı bir kuluçka dönemi istiyorsanız fazla rahatsız etmeyeceksiniz kuşları

Mehmet GÜL

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
GÜL
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
+1

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
+1