ÇOK YAŞLIMI?

kano35

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM KENAN
Soyadı
ŞENCİ
konuşan bir kuş ama insan eline karşı yabani bir ara yanına bikaç gün bir dişi koyduk hiç ilgilenmedi.sizce bu kuş eş secimi yaparmı?

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
kuşunuzun yaşı biraz var.evcil bir kuş.sıkıntı çıkartabilir.kızışkın ama genelde forumda ustalarımız evcil kuşların çiftleşmede özellikle döllemede sorun çıkarttığını belirtmiştir tecrübesizlikten.kuşunuz son fotoda dikkatimi çekti yem kusuyor suluğun sap kısmına bu kusmaları dişiye yapmalı yani kızışkın erkek.bulunduğunuz bölgede bir üretici abimizi bulursanız siteden kümesine götürüp kuşunuzu kendisinin anlaştığı bir dişiyi alabilirsiniz.daaha sağlıklı olacaktır.saygılar

haritaci26

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
TOKGÖZ
S.a kuşunuzun birebir aynısı bendede vardı ele alışık ve cok konuskandı 1 dişi aldım yanına attım askere gittim geldım tık yok en sonunda muhabbet kuşu üretimine basladım ve 50 kusun içine attık fakat ilk aldıgım dısı ile eşlesti yumurta ardından yavrular cıktı fakat 3. yavruda erkek kuşum öldü  crying crying neden anlatyın dersenız evcil kusun alısması uzun bir süre bir üretici ile irtibata geçip eşini sectırmeniz sizin ve kuşunuz için en hayırlı olanı saygılar...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Belli bi süreden sonra yaşları belli olmuyor muhabbet kuşlarının eğer yavrudan almadıysanız bunu anlamak zor en mantıklısı deneme yanılma yöntemi

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
kuşunuzun yaşı biraz var.evcil bir kuş.sıkıntı çıkartabilir.kızışkın ama genelde forumda ustalarımız evcil kuşların çiftleşmede özellikle döllemede sorun çıkarttığını belirtmiştir tecrübesizlikten.kuşunuz son fotoda dikkatimi çekti yem kusuyor suluğun sap kısmına bu kusmaları dişiye yapmalı yani kızışkın erkek.bulunduğunuz bölgede bir üretici abimizi bulursanız siteden kümesine götürüp kuşunuzu kendisinin anlaştığı bir dişiyi alabilirsiniz.daaha sağlıklı olacaktır.saygılar
+1

kano35

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM KENAN
Soyadı
ŞENCİ
oğlana sonunda bir nikah yaptık :D kendi secimiyle yeni bir kızımız oldu.erkek bayaği sevmiş olacakki ilgi tam.videodan anlaşılıyor galiba

muhabbet kuşu

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Yuvayı da vaktiyle koyun ki mevzuyu anlasınlar ve torunlarınız vaktiyle gelsin bol şans.