çorluda pvc kafes satan

ilhan59

Üyemiz
Adı
ilhan
Soyadı
birol
TEKİRDAĞ ÇORLUDA PVC YUVALIKLI 2 KATLI ÖLÇÜLERİNE GÖRE DAHA 3 TE OLABİLİR PVC KAFES ARIYORUM SATAN VARSA YAZARSA SEVİNİRİM.

ilhan59

Üyemiz
Adı
ilhan
Soyadı
birol
BİRAZ PAHALLI GELDİ AÇIKÇASI İSTANBUL KAFES-BST-TUANA-ESER KAFES HARİCİNDE BİLDİĞİNİZ İMALATÇI VARMI İSTANBUL TRAKYA CİVARI UYGUN OLUR DİYE 2. EL ALMAK NİYETİNDEYİM

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Kendim BST kullanıyorum. Çok memnunum..
Eğer geçici bir heves değilse yatırım yapıp sıfır almanızı öneririm. İkinci el malzemede illa ki bir tarafında kusur oluyor. Telefon açarsanız Cengiz abi yardımcı olacaktır.

ilhan59

Üyemiz
Adı
ilhan
Soyadı
birol
teşekkürler bu arada fiyatları sabitmi indirim yapıyolarmı.bide aklıma takılan box kafesin avantajları ney örneğin geçen sultan papağanıma 80 liraya bi kafes aldım yayla uvunluğu sadece 80 cm box kafesten büyük bi taraflara asma sıkıntım yok evime dahil olan çatı arasında bakacağım için tek olması benim daha çok işime geliyor.box ların fiyatları katı ortalama 100 tl benim gördüğüm avantaj kenarları kapalı sanki daha sıcak olur gibi ama sonuçta kuş bi tele bakacağına 4 taraftaki telle oyalanır kuşun avantajı olur hayvanın gördüğü 1 tel 1 yuvalık sanki kuluçka makinası gibi

Hüseyin Can59

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Can
Merhaba.4 tarafı tel kafes bu konuda tartışmasız en doğru model.Ancak bu kafeslerde üretim biraz daha zahmetli oluyor ve box kafesler daha göze hitap ediyor.Eksileri artıları ikisininde var.

Umarım dilediğin gibi bulursun.Ben geçende pvc kafesimi arkadaşıma sattım.
Uzak mesafe olursa kargo maliyeti sıfırının maliyetini aşar.
Duyarsam sana yönlendireceğim.

ilhan59

Üyemiz
Adı
ilhan
Soyadı
birol
Hüseyin CAN..' Alıntı:
Merhaba.4 tarafı tel kafes bu konuda tartışmasız en doğru model.Ancak bu kafeslerde üretim biraz daha zahmetli oluyor ve box kafesler daha göze hitap ediyor.Eksileri artıları ikisininde var.

Umarım dilediğin gibi bulursun.Ben geçende pvc kafesimi arkadaşıma sattım.
Uzak mesafe olursa kargo maliyeti sıfırının maliyetini aşar.
Duyarsam sana yönlendireceğim.
teşekkürler