COŞKUN ÖZDEMİR' in Üretimhanesini Ziyaret

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    Ellerine, emeklerine sağlık. Coşkun arkadaşımızın 2013 yarışmalarına emin adımlarla ilerlemekte olduğunu görmek bizleri mutlu etmiştir. İnşallah emeklerinin karşılığını alır. Rabbim herkesin emeklerini karşılıksız bırakmaz inşallah.

Kuşları da fazla ürkütmek istemedim, ama fotoğraf çekmeden de kendimi alıkoyamadım. Çektiğim fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim. Resmini buraya eklemeye kıyamadığım kuşları da, zaten (nasip olur ise) 2013 yarışmalarında hep beraber göreceğiz.

Maşallah' larınızı eksik etmezseniz memnun olurum. Sonra resimleri ben koydum, nazar oldu diye vicdan azabı çektirmeyin bana.

Ayriyeten misafirperverliği için de Coşkun arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim.

Teşekkürler Coşkun.

MAŞALLAH

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
maşallah allah nazardan saklasın.çok güzel kuşlar.tüyleri kadar yavru alırsınız inşallah

E

elaziz2316

Guest
    Rabbim tüm üretici arkadaşlarımıza hayırlı ve bol yavrular verir inşallah.

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
İsmail Abi teşekkur ederim, üretimhanemi ziyarete geldiğin ve bu güzel sözleri söylediğin için. Allah herkese en güzelini verir inşalalh.

Diğer üretici abi ve arkadaşımlarımada teşekkur ederim.

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Maşallah allah nazardan saklasın...

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Maaşallah bunlar nasıl bir güzellik hayran kaldım özellikle mavi parçalılara ve son fotodaki Şam fıstığına.