keta
Uzman Üyemiz
Cihad ÇİÇEK' Alıntı:Şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyorum bu kanayan yaraya biri dur demeli
Cihad ÇİÇEK' Alıntı:Şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyorum bu kanayan yaraya biri dur demeli
Saygılar.Yahya SAYIN' Alıntı:Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Ailelerine sabırlar dilerim..
3-5 şerefsiz çapulcuya bu fırsatı veren içimizdeki hainlere de yazıklar olsun. Hakkımız haram olsun... VATAN BÖLÜNMEZ...durduacar' Alıntı:Şu an bi anlayış var ya '' demokrasi'' bu ülke okadar demokratikki hergün bayram, ramazan demeden şehit veriliyor. Hala kimsede ses yok üç beş çapulcu mecliste üçyüz küsürtane gerizekalıyı susturuyor... Allahtan meclise fazla giremiyorlar.... Mecliside ele geçirirler.
Başlarım demokrasisine asın gitsin beee.... birde it sürüsünün başını benim vergilerimle kırallar gibi adada besliyonuz... Sizinde allah belanızı versin...
İçim çok dolu daha çok şeyler söylemek istiyorum ama....
Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor... Bir fatihayı şehitlerimizden esirgemeyelim istiyorum.. :'( :'( :'( :'( :'(