Mert AYDIN' Alıntı:2-3 aylık erkek....
Mert AYDIN' Alıntı:2-3 aylık erkek....
Mecbur kalmadıkça kuşu avucunuza almayın. Sadece parmağınızı kullanın tünek gibi.Deniz CİVİL' Alıntı:sadece oturuyor. yem yemek dışında hareket etmiyor. netten kuş sesi acıyorum o zamn otüyor. kafesten çıkmaya calışıyor. sese gitmeye calişıyor. sesi kapatınca oylece kalıyor. oyun oynama, ses çıkarma, v.b hareketleri yok.benden çok korkmuyor. avucuma almadıkca kaçmıyor. parmağımda oturuyor. ama onunla konuşunca arkasını dönüyor. yüzüme bakmıyor. su an mesela kurbanlık koyun gibi bakıyor oylece. üzülüyorum.
çok yalnış bir düşünce bu hayvanınki can değil mi gerçekten şu kuşları beğenmeyip hemen değiştirin diyenler hoş değil icon_naughtyYusuf EREN.' Alıntı:Ben karısmam ama siz kusunuzu en yakın zamanda değistirin daha ne güzel cok mazlum bebekler war onlardan alın![]()
![]()
![]()
kaçmıyor ki benden uçup uçup sora giriyor kafese. sorun onun etrafındaki hiç bir şeyle ilgilenmemesi, neşesizce oturup durması. kafese elimi sokunca gagalamaya bile kalkışmıyor. kaçmıyor. demin onu tv nin uzerine bıraktım oturdu durdu. ben aldım gene. ordan kafesine gitmeye uğraşmadıTuba ÖZBAY' Alıntı:Çok şeker bir erkek bu. 3-4 aylık olması hiç sorun değil. Benimki de öyleydi yeterki ilginizi ihmal etmeyin. Önce size güvenmeli. Onunla aynı hizada oturup sürekli konuşun, ıslık çalın parmak egzersizi yaptırın tünekten tüneğe geçişlerde parmağınızı uzatın anlasın ki yardım eli buama benim kanaatimce kesinlikle odaya salmayın henüz yeni, yakalanmayacagı gibi duvarlara çarpabiliyor.
![]()
yusuf bey sız boylemı yapıyorsunuz bılmıyorum ama arkadasa tavsıye ettıgınız sey dogru da degıl etıkte degıl canlı beslıoruz arkadaslar oyla hopbıdık yer degısırmı kusta oyuncakmı buYusuf EREN.' Alıntı:Ben karısmam ama siz kusunuzu en yakın zamanda değistirin daha ne güzel cok mazlum bebekler war onlardan alın![]()
![]()
![]()
Merak etmeyin alisir en azindan eli gorunce yabanilesmiyor. Bnim oglus hala el gordun mu dunyasi karariyor sanki.Deniz CİVİL' Alıntı:kaçmıyor ki benden uçup uçup sora giriyor kafese. sorun onun etrafındaki hiç bir şeyle ilgilenmemesi, neşesizce oturup durması. kafese elimi sokunca gagalamaya bile kalkışmıyor. kaçmıyor. demin onu tv nin uzerine bıraktım oturdu durdu. ben aldım gene. ordan kafesine gitmeye uğraşmadı( bile
Ahmet TOPRAK' Alıntı:kuşunuz yavru daha alışır sıkmayın tatlı canınızı .kuşlar ilk geldiklerinde yer değişikliği yüzünden öyle olur .sizin davranışlarınıza tepki veriyor mu? tekrar söylüyorum o kuş en fazla 3,5 aylık merak etmeyin alışır