DAL DARI HAKKINDA (BEHSAT TİĞİZ BATMAN )

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
dal darı kullanan arkadaslara tavsiyemdir...
bilindigi gibi dal darı pahalıdır.. dal darının yerine kuslarınıza kum darı verebilirsiniz.. ikiside aynı şeydir..
dal darı kuslara neden iyi gelir.?
darının taneleri cok ufak ve kabugu yumuşak oldugu icin kuslar bu kucuk darıyı kolay kırar ve yerken yorulmadıgı icin istedigi kadar yer ve bu kucuk darı kusların kafesi yeterince buyukse yağlanma yapmaz..
not: kum darı dal darıdan daha ucuzdur yuksek mevlalar verip dal darı almanıza gerek yok..
dal darı satan arkadaslar bana kızmasın :)
bilgi paylaştıkca coğalır  :)

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
paylaşım için teşekkürler kum darı derken ufak taneli finch yemi diye tabir etdiyimiz yemimi kasdediyosun behsat kardeşim

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
ak darıdanmı bahsediyorsun behsat bir fotoğraf paylaşırsan sevinirim eğer ak darı değilse.

Cumhur akar

Yeni Üyemiz
internetten sipariş verebileceğimiz bir yer varsa linkini verirseniz çok sevinirim. teşekkürler.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
bi fotoğrafını çek elinde varsa koy bakalım nasıl bir ürün aga :)) vividi arayınca sarımı beyazmı diyor fiyat listesine bakıp sekreter :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
bi fotoğrafını çek elinde varsa koy bakalım nasıl bir ürün aga :)) vividi arayınca sarımı beyazmı diyor fiyat listesine bakıp sekreter :)
salihim bendekilerin hepsini yemlere karısttırdım resmini ceksemde gorunmez.. izmir vivid şubesi mehmet beyi ara bi benim söledigimi sölersen yardımcı olur

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
ben kendi üretimim kızıl dal darıyı veriyorum kuşlarıma.kum darı veya beyaz dal darıdan çok faklı

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Eyw behsat abi paylaşım icin teşekkürler