dal darı üretiminde üzücü son

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
deneme amaçlı ektiğim kızıl dal darı aniden bastıran rüzgar ve yağmurdan etkilenerek yattı.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Musa AKAR' Alıntı:
MERAK ETME KARDEŞ ALLAHIN İZNİYLE GERİ KALKAR BUGDAYI DÜŞÜN.. ;D
  Aynen katılıyorum..
  Nurettin bey, büyük kısmı tekrar ayağa kalkacaktır. Kaç cm. derinliğe ektiniz? Bilmiyorum ama darının ideal ekim derinliği vardır..

sabri_24

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
SABRİ
Soyadı
BUDAK
kusura bakmassanız bu konuda benim bilgi alanıma giriyor.arkadaşım gübrelemede sıkıntın olduğunu düşünüyom topraktaki fosfor eksikliğinde bitkiler genelde yatar .birde çok su verdiysen köksistemini yeterince salamadığından alttaki gövde yukarıyı karşılayamadığında bitki yine yatar.biçimin çok zor olur verim kaybına neden olur .

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
Sabri BUDAK' Alıntı:
kusura bakmassanız bu konuda benim bilgi alanıma giriyor.arkadaşım gübrelemede sıkıntın olduğunu düşünüyom topraktaki fosfor eksikliğinde bitkiler genelde yatar .birde çok su verdiysen köksistemini yeterince salamadığından alttaki gövde yukarıyı karşılayamadığında bitki yine yatar.biçimin çok zor olur verim kaybına neden olur .önerileriniz çok teşekkür ederim.seneye ektiğimde mutlaka bunları göz önünde bulunduracağım.

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Geçmiş olsun çok üzücü bir durum umutlu bekleyişin ardından bunun olması gerçekten çok zor olsa gerek.