Damızlık aldığım Dişi kuş Erkekmi ?

metintulay

Yeni Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Tulay
Merhaba  öncelikle emeğine sağlık

14-15 aylık erkeğin yanına 2 ay önce damızlık bir dişi aldık Erkek sürekli kur yapıyor dişi geldiğindne beri peşinden ayrılmıyo kur yapıyo hatta il geldiğinde üstüne cıkmaya çalışıyordu. fakat dişi hiç ama hiç oralı olmuyor ara sıra öpüştüklerini birbirlerini temizlediklerini görüyorum okadar
Şüpelenmeye başladım acaba aldığımı damızlık dişi bir erkekmi

aşağıda resimlerini ekleyeceğim lütfen sarı-yeşil kusun dişimi erkekmi  yada ne oldugunu söylerseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler.

metintulay

Yeni Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Tulay
Fotoğraf ekleyemedim 125 kb a ayarladım fotoyu fakat her defasında dizin dolu diyo 50 kb düşürdüm yine aynı

metintulay

Yeni Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Tulay
Resim yükleyemedim ama imzaya yükledim :) hehe Cevaplarınızı bekliyorum sabırsızlıklan

metintulay

Yeni Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Tulay
Teşekkürler Şüpelerim yersiz cıktı Dişi kabul ediyorum artık kızışıp çiftleşmesini bekleyeceğiz

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
kuunuz dışı

fakat kusunuzun gaga ustundekı lekeler nedır anlayamadım mantar mı acaba ustalar bı dıkat cekerse ıyı olur bence

metintulay

Yeni Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Tulay
Gagasında bi sorunmu var ? fotoğrafı yeniledim yakından makro çekim yaptım.

Şimdi bu kuş dişi bunda anlaştık sayenizde çiftleşmeye yanaşmıyo o ayrı bi sorun ondada anlaştık ama arkadasın dediği gibi üstadlar gagasında mantar olabilirmi ne yapmalıyım
Erkeğide hasta etmesin o benim canım

yigit_dark

Üyemiz
Adı
Yiğit
Aldığınız kuşunuzda mantar başlangıcı var. Tedaviye geçmeniz gerkmektedir. Eczaneden terramycne kremini temin edin ve günde 3 sefer 3-4 gün uygulayın. Faydasını göreceksiniz. Ayrıca vazelinde iyi gelir. Bahsettiğim iki kremden birisini tercih edebilirsiniz.