DAMIZLIK ŞOV MUHABBET KUŞLARIM

ozgur24

Yeni Üyemiz
maşallah çok güzel kuşlarınız var şahin bey müsait bi anınızda ziyaretinize gelmek isterim.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
DÜKKANIMIZ SİTELERDE ZEKİ BEY GELECEĞİNİZ ZAMAN TELEFONLAŞIRIZ BEN SİZE TARİF EDERİM

GEREDELÜ

Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ÇETİNDAŞ
Arkadaşlar dün Şahin beyle beraberdim. Kuşları resimlerdekindende güzel Hepsi bir harika. Yakından görmek daha çok zevk veriyor insana. Şahin beyin kuşlara bakımıda on numara. Sularını bile hazır su alıp veriyor. Üretimhanesinde buhar makinasından tutunda bir çok şeye kadar ayrıntılı olarak düşünmüş. Kesinlikle gidip görmenizi tavsiye ederim. Bende bir çift yavru aldım kendisinden. Resimlerini çekip en yakın zamanda sizlerle paylaşacağım. Bu arada konu nasıl açılıyor bana anlatırsanız sevinirim

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yavrulara büyük talep var. Ama sizler geleceksiniz diye belli bir kısmını ayırdım. Merak etmeyin siz geldiğinizde yavru olacak. Önemli olan yüz yüze görüşmek ve arkadaşlıkları pekiştirmek. Uğur bey kuşlarınızı gönlünüzce büyütmenizi ve yavrularınıda görmenizi dilerim. güzel düşünceleriniz için ayrıca teşekkür ederim.

ilkay kaya

Yeni Üyemiz
Adı
ilkay
Soyadı
kaya
allah nazarlardan saklasın.profosyonel bı elde oldukları bellı.basarılarınızın devamını dılerım.bılırım jumbo zor ış.tuylerınce yavru alırsınız inşallah.ankaraya geldıgımde ugramak ısterım sıze ıznınız olursa.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim İlkay bey. Buyrun her zaman beklerim.