DANİEL LUTOLF BİLEZİKLİ KUŞLARİM (ALİ ÜNAL)İZMİR

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
DANİEL LÜTOLF TAN ALDIĞIM KUŞLARI GÖRMEK İÇİN ZİYARETE GELEN ARKADAŞIMIZ GÜRHUN AYAZ İLE YENİ ÇEKTİĞİMİZ FOTOĞRAFLARI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM...MAŞALLAHLARINIZI ESİRGEMEYİN..

kodec

Yeni Üyemiz
Adı
IBRAHIM
Soyadı
ACIKGÖZ
HAYIRLI OLSUN KARDES RABBIM BOL SAGLIKLI YAVRULAR NASIB ETSIN.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Hayırlı olur inşaAllah.fotğrafları bekliyoruz.

flatron

Üyemiz
Adı
Kutsal
Soyadı
Seneklioğlu
Hayırlı ugurlu olsun bol yavru alırsınız inşallah,kuşlar size ortalama 3000 km lık bır uzaklıktan kalktı ve elınıze geldı,bunu başarmak kolay değil helal olsun.tabi yurtdışındaki bir üreticiden kuş getırtmenızıde ben kendı adıma söylüyorum (herkesın kararına saygım var) onaylamadım.bu kuşları danıel lutölf yumurtlamadı kendısı ile ilgili cok bır bılgıye sahıpte degılız acıkcası kımdır nedır necıdır yada neci olsa ne yazar biz TÜRKÜZ ve TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR öncelikle dostlarımızdan alışveriş yapmalıyız ahmetin jumbosu ile mehmetın jumbosunu alıp zamanla kendı üretimimiz kanımızı yakalayıp dereceleremı sokacagız yarışmalara katılacagız  ona gore şampıyon kanların soyundan gelmıs bır koloni yakalarsak eger bu hem bizim üreticimiz acısından daha ıyı bır onur ve gurur kaynagı olur,neden bu daniel gelıpte senın kuşunu almasın yada neden Türkiye sınırlarındaki vatandasımız senden kuşunu gelıp almasın degilmi buda zamanla ve sabırla olur dıye dusunuyorum,geçenlerde hobihanemdeki salmaya bır yavru jumbo atıyım dıye dusunce gectı aklımdan bır arkadasımızla mesajlastım fıyat vs 100 tl den baslıyor deyınce ısın acıgı bana pahalı geldı ,parası olan alır ayrı konu....Birde madalyonun öbur yüzü var elbettte şampıyon olmuş bır kuşun soyundan gelmıs bır yavruyuda üretici fahiş fıyatlara satıyor nıye?burda amacımız maddiyat ise para hırsı ise ye kürküm ye ise buda yanlış bir düşünce egerkı Türkiyede bu işi yapıyorsdak  bırbırımıze yardımcı olmak gerekıyor yoksa bır arpa boyu yol alamayız,Mesela ben üretime başlıyacagım bu işte benım elımden tutan bır kişi  olmaz ise  benim şevkimi yarı yolda kırarsa bende bu üretim işinden sogurum haksızmıyım,üretim için 20 kuş alıyorsam jest yaparak 2 kuşta kendısınden hedıye edecek teşvik amaclı beni işe sevdırme amaclı  gerekırse en iyi kuşlarını verecek bu aileye yeni bırını kazandıracak kandırmak amaçlı satılsında banane zihniyeti olmayacak ve ÜRETİCİ ÇOĞALACAK ben ERSİN AKSAR arkadaşımızın teşviki yardımı ile bu işe girdim kendısı bana çok yardımcı oldu sagolsun hevesımı kırsaydı şuan burda bu yazıyı yazmıyor olacaktım emin ol..ben 20 liraya muhabbet kuşunu nerde olsa bulurum en kralınıda alırım ama bir dost bır arkadaş kolay kolay bulunmaz başım agrırsa telefond bulurum ararım sorarım daniek olsa bu kişi nasıl bulacam :) emin ol adamın burnu kafdagındadır ki bu yazıyı yazmamın sebebıde bu adamla ilgili forumda bır yazı okudum ondan yazıyorum ..üretimi sevdırmek yenı bır dost kazanmanın yoluda yardımcı olmak jest yapmak bilgi vermekten gecer ..konu bayagı bır açıldı :) ben nacizane içimden gelenlerı söyledım, bol bol yavrular alırsın  bye_happy

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza inşallah herşey olumlu gider

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Dişiler harika maşallah. Allah nazardan saklasın. Ne kadara mal olduğunu belirtebilir misiniz?

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Hayırlı olsun. Sağlık ve Bol Yavrulu Bir Üretim diliyorum. Bende Bazı Kişilere katılıyorum. Ne gerek var Yurtdışından Kuş getirtmeye. Türkiye'de de Kaliteli Kuşlar var ve Önemli olan Kendi Kalitemizi yakalayabilmek.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Maşallah.Allah can pekliği versin.Tüyleri kadar yavru alın inşallah.