DANİEL LÜTOLF ne dakikmiş(LAFIMI GERİ ALDIM KUŞLARIM GELİYOR)

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
SELAM ARKADAŞLAR ABİLER BUGÜN YANİ ŞUAN İSVİÇREDE OLAN ENİŞTEMİ 110KM UZAKTAKİ ÜNLÜ ÜRETİCİ ABİBİZ DANİEL LÜTOLF A KENDİ ADIMA KUŞ ALDIRMAYA YOLLADIM TABİ RANDEVUYU DÜNDEN ALDIK BUGÜN SAAT 20:30 İÇİN BİZİMKİLER YALNIŞLIKLA 20 DAKİKA ÖNCE GİTMİŞ ŞUAN KAPIDA BEKLETİLİYORMUŞLAR HADİ BAKALIM HAYIRLISI BAKALIM KUŞ ALABİLECEKMİYİZ SAYIN LÜTOLF' TAN :-[

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Demek ki hiç misafir perver değil bu yabancılar  C:) İnsan içeri alır bi çay kahve ikram eder ne görgüsüz insan bunlar yaa  smileki

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Muhammet ÇELİK.' Alıntı:
Demek ki hiç misafir perver değil bu yabancılar  C:) İnsan içeri alır bi çay kahve ikram eder ne görgüsüz insan bunlar yaa  smileki

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
bu yabancıları tanımaya bir insanın ömru yetmez 22 senedir epey antramanlıyız  yavaş yavaş acele yok  hayırrlısı olsun onlar sadece kendileri için yaşar ve telef olurlar cenazelerini  bile belediye gömer kokmasın diye  slm

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Randevu randevudur adam sonucta saatine uyumsuz bir hareket yapmamis.
Daniel da sonuc itibari ile kumesinde ki kuslarin disinda da evinde tavsan beslemiyor.
Ailesi cocuklari var...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Ayrica Ali seni de cani gonulden tebrik ediyorum taa burdan oralara ulasip kumesine sampiyon kanlar sokmaya calisman cok cok guzel.
Umarim her sey gonlunce olur...

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Bilal ERDEM' Alıntı:
Randevu randevudur adam sonucta saatine uyumsuz bir hareket yapmamis.
Daniel da sonuc itibari ile kumesinde ki kuslarin disinda da evinde tavsan beslemiyor.
Ailesi cocuklari var...
DOĞRU SÖYLÜYON ABİ AMA İŞTE BİZ TÜRK İNSANI BİRAZ ÖN YARGILI OLUYOZ  8) 8) NEYSE SENİNDE BİLDİĞİN GİBİ GELİŞMELER GÜZEL OLMUŞ ALIŞ VERİŞTE TAMAMLANMIŞ CUMARTESİ KUŞLAR GELİYO İNŞALLAH AMA BEN CUMARTESİYE KADAR NASIL BEKLİYECEM GEL BANA SOR......

erdal41

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
ERSÖZ
hayırlı olsun
ayrıca tebrik ederim seni buradan bağlantı kurup güzel kuşlar alma çabaların için

sedat33

Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
TAÇGÜN
abı hayırlı olsun.  abı nasıl cıkartıyorlar kapılardan yasak degılmı cok merak edıyorum

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ALİ KARDEŞ HEMEN DİL KURSUNA FALAN TAKIL YOKSA KUŞLARIN KULLANMA KILAVUZUNU ÇÖZEMEN BENDEN SÖYLEMESİ smileki smileki smileki smileki smileki
KARDEŞ SANA VE CAMİAMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN BİZLERE YA SENDE OLSUN YADA SENİ SEVENDE DİYE ÖĞRETTİLER O KUŞLAR İZMİR HAVASINDA COŞAR MAAŞALLAH  BORA BY DERKİ BEN ÇOK GÜZEL BEKLERİM SENDE O ZAMANA KADAR BEKLEYECEN YAOACAK BIR ŞEY YOK ARZULARIN ŞELALE OLSUN SLM

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Kemal AKBULUT' Alıntı:
ALİ KARDEŞ HEMEN DİL KURSUNA FALAN TAKIL YOKSA KUŞLARIN KULLANMA KILAVUZUNU ÇÖZEMEN BENDEN SÖYLEMESİ smileki smileki smileki smileki smileki
KARDEŞ SANA VE CAMİAMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN BİZLERE YA SENDE OLSUN YADA SENİ SEVENDE DİYE ÖĞRETTİLER O KUŞLAR İZMİR HAVASINDA COŞAR MAAŞALLAH  BORA BY DERKİ BEN ÇOK GÜZEL BEKLERİM SENDE O ZAMANA KADAR BEKLEYECEN YAOACAK BIR ŞEY YOK ARZULARIN ŞELALE OLSUN SLM
  :D :D Kemal abi gece gece beni güldürdün ya,Allahta seni güldürsün inşallah.

Aydın Bilgiç

Takipçi Üyemiz
Adı
Aydın
Soyadı
Bilgiç
hayırlı olsun tüyü kadar yavru alırsınız işallah.
Sadece duyum olmakla beraber 2500 frank lardan bahsediliyordu sanırım abartı
umarım siz uygun fiyata almışsınızdır.Resmi yoldan getirmek için bir hayli prosedür varmış
benim gözümü korkutan tarafı o
Tekrar hayırlı olsun

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Sedat TAÇGÜN' Alıntı:
abı hayırlı olsun.  abı nasıl cıkartıyorlar kapılardan yasak degılmı cok merak edıyorum
ENİŞTEM KENDİ ARABASI İLE GELİYOR O YÜZDEN BAKACAK KİMSE YOK MEMLEKETE GÖTÜRÜYOM DEDİMİ 10 ADETE KADAR PROBLEM OLMUYORMUŞ rotfl