DANİEL LÜTOLF'UN VAZGEÇİLMEZİ !! BİR TOHUM ??? VE FAYDALARI ÜRETİCİLER İÇİN !!!

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
İngiltereden 500 Gr Bir sipariş yaptım bakalım ürün ulaşacakmı nasıl ulaşacak göreceğiz.

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Remzi DEMİR' Alıntı:
İngiltereden 500 Gr Bir sipariş yaptım bakalım ürün ulaşacakmı nasıl ulaşacak göreceğiz.
nasıl yaptın fiyat ne dediler ben o kadar arıyorum bir türlü anlaşabileceğimiz bir ırk cinsi çıkmadı telefona sen nasıl yaptın anlat bizede olmaz mı :) kilo ile gönderiyorlar mı fiyat ne istiyorlar

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Tuncay YAKIŞIKLIER' Alıntı:
nasıl yaptın fiyat ne dediler ben o kadar arıyorum bir türlü anlaşabileceğimiz bir ırk cinsi çıkmadı telefona sen nasıl yaptın anlat bizede olmaz mı :) kilo ile gönderiyorlar mı fiyat ne istiyorlar
Ürün elimize ulaşırsa ayrıntıları paylaşırım şimdi işin sonunu görelim kimsenin günahına girmeyelim yaklaşık yarım kilo fiyatı 6 Pound  kargo 10 pound toplam sanırım 40-50 TL kadar

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
:) BENDE KONUYU YAZARKEN BU İSİM DİREK AKLIMDAN GEÇMEKTEYDİ BİLAL ERDEM TABİKİ . . . FAKAT TOHUMU BİLMEYEN YOK ASLINDA BENCE BİLAL ABİ ORGANİZASYON YAPMASI GEREKİYOR YADA KIVRIK GAGALILARIN ÇÜNKÜ TOHUM KİLO İLE DEĞİL TÜRKİYEYE TONAJ İLE GELİR ODA BİRAZ MADDİ MASRAF DEMEKTİR VEDE GÖRÜNENE GÖRE TOHUMU KULLANMAK İSTEYEN ÇOK ZAATEN 50 YADA 100 KG YETERSİZ OLUR. . .

BİLAL ABİ TALEP VE ISRAR ÇOK KOLLARI SIVAZLAMA VAKTİ ZANNEDERSEM . . . 

ALLAH KOLAYLIK VERSİN. . .
Orhan KÜPELİ' Alıntı:
bencede bır  organızasyon ıle  uretıcılerımıze toptan getırtılırse  dernegımız uyelerıne  yaptıgı  guzellıkler arasına  bır tane  daha  ekler  su  ozon cıhazı  gıbı  bır  organızasyon lazım
katılıyorum arkadaşım sana bilal abide eminim bu konu için bişeler düşünüyordur yada başkanımız selahattin abi
Cihan AYTAN' Alıntı:
evet ben bu tohumu bize temin edecek ismi biliyorum sanki Bilal ERDEM :)
Öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim. Güzel bir konu...
Ve ben farkında olmadan konuya dahil olmuşum, bu bağlamda hepinize cok tesekkur ediyorum. ..
Pazartesi den itibaren bu konuyu ciddi anlamda incelemeye alıp sizleri en kisa zamanda bilgilendirecegim.

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Bilal ERDEM' Alıntı:
Ve ben farkında olmadan konuya dahil olmuşum, bu bağlamda hepinize cok tesekkur ediyorum. ..
Pazartesi den itibaren bu konuyu ciddi anlamda incelemeye alıp sizleri en kisa zamanda bilgilendirecegim.
kim tutar seni bilal ağbim merak içerisinde bekliyoruz vereceğin bilgileri

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Bilal ERDEM' Alıntı:
alkisd thumbsupbo alkisd

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Bilal ERDEM' Alıntı:
bilal abi salı geldi gidiyor :) tohum hakkındakı incelemelerden haberler beklemekteyiz unuttun sanırım bu konuyu

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
bilal abi salı geldi gidiyor :) tohum hakkındakı incelemelerden haberler beklemekteyiz unuttun sanırım bu konuyu
Tuncay aceleye gerek yok, ve ilk mesajımda da yazdığım gibi ;

Pazartesi den itibaren bu konuyu ciddi anlamda incelemeye alıp sizleri en kisa zamanda bilgilendireceğim...

Ürünün yerini ithalatçısını ve en uygun fiyat vereni bulduk Almanya İtalya İngiltere Avusturya ve bir kaç ülkede daha kontaklar kurduk ve en son Hollanda da karar kıldık şu an maliyet hesaplamaları ve gümrük işlemleri araştırılmakdadır.
Ürünün Kg fiyatı Türkiye için yaklaşık ürün bedeli+nakliye+vergiler ve gümrük işlemlerinden sonra daha net olmamakla beraber tahminen 50 TL civarı olacaktır.Ama şu an için net bir rakam yok henüz.
Tabi ki bu konuda da alım miktarlarımız bunu belirleyecektir, adamların pazarlık anlayışı bizde ki gibi pazarlık sünnetir şeklinde değil tabi ki, masaya ancak konteynır bazında oturuyorlar...

Buradan sizleri bilgilendirmeye ve her şey netleştikten sonra da sipariş toplamaya başlarız sanırım...

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
tebrıkler bılal bey alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd
lıste olusmaya basladıgında benımde adım olsun  lıstede

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
İnşallah hayırlısı ile olur.

Ortalama 10 çift kuşa hakkıyla bu yemden verilmek istenirse? (NORMAL UFAK MUHABBETLER İÇİN SORDUM JUMBOM YOK MAALESEF ŞİMDİLİK) (10 ÇİFTİMDE YOK AMA HESAP AÇISINDAN 10 çift için sordum.

Acaba ayda kaç kilo yeterlidir?
Birde finchlerede verilirmi acaba?
Vede fazlası zarar olurmu? Yani belli bir gramdaki kuşa belli ölçü mü uygulanmalı,
şundan soruyorum.
Yurtdışındaki yetiştirici verdiği örnekleri eşek kadar jumbolar için mi vermiştir.
Benim minik hint bülbüllerime verilmesinin bir mahsuru yoksa neye göre hesaplamalıyım?
Veya evde bulunan normal muhabbet kuşlarına hangi ölçü olmalı?

osmanav

Yeni Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
SOLAK
Bilal abi ürünün satışına başladığında bi başlık açarsın diye tahmin ediyorum.Yazdıklarını görmeseydim yurtdışından sipariş etmeyi planlıyordum.Bizim yurtdışı üreticilerinden eksik olan neyimiz var? Eğer ki araştırmaya ve bilgilerimizi paylaşmaya devam edersek şartlar aynı seviyeye gelebilir.Şimdiden hayırlı olsun.

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Bilal ERDEM' Alıntı:
Tuncay aceleye gerek yok, ve ilk mesajımda da yazdığım gibi ;

Pazartesi den itibaren bu konuyu ciddi anlamda incelemeye alıp sizleri en kisa zamanda bilgilendireceğim...

Ürünün yerini ithalatçısını ve en uygun fiyat vereni bulduk Almanya İtalya İngiltere Avusturya ve bir kaç ülkede daha kontaklar kurduk ve en son Hollanda da karar kıldık şu an maliyet hesaplamaları ve gümrük işlemleri araştırılmakdadır.
Ürünün Kg fiyatı Türkiye için yaklaşık ürün bedeli+nakliye+vergiler ve gümrük işlemlerinden sonra daha net olmamakla beraber tahminen 50 TL civarı olacaktır.Ama şu an için net bir rakam yok henüz.
Tabi ki bu konuda da alım miktarlarımız bunu belirleyecektir, adamların pazarlık anlayışı bizde ki gibi pazarlık sünnetir şeklinde değil tabi ki, masaya ancak konteynır bazında oturuyorlar...

Buradan sizleri bilgilendirmeye ve her şey netleştikten sonra da sipariş toplamaya başlarız sanırım...

TEŞEKKÜR EDERİZ BİLAL ABİ BİZLER İÇİN UĞRAŞINA ELLERİNE SAĞLIK BEKLİYORUZ ABİ SENİ. . . FİYAT HAKKINDA ORTALAMA BİLGİ ALABİLMİŞSİN EN AZINDAN BİLAL ABİ BU SEBEPTEN DOLAYISI İLE ÜRETİCİ ARKADAŞLARIMIZ HER AN İÇİN SİPARİŞE MADDİ YÖNDEN HAZIRLIKLI OLMALIDIRLAR . . .
BİLGİLERİNİZE