kayseri_1960@hotmail.com
Uzman Üyemiz
bilgi ve paylaşım için teşekkürler..
nasıl yaptın fiyat ne dediler ben o kadar arıyorum bir türlü anlaşabileceğimiz bir ırk cinsi çıkmadı telefona sen nasıl yaptın anlat bizede olmaz mıRemzi DEMİR' Alıntı:İngiltereden 500 Gr Bir sipariş yaptım bakalım ürün ulaşacakmı nasıl ulaşacak göreceğiz.
Ürün elimize ulaşırsa ayrıntıları paylaşırım şimdi işin sonunu görelim kimsenin günahına girmeyelim yaklaşık yarım kilo fiyatı 6 Pound kargo 10 pound toplam sanırım 40-50 TL kadarTuncay YAKIŞIKLIER' Alıntı:nasıl yaptın fiyat ne dediler ben o kadar arıyorum bir türlü anlaşabileceğimiz bir ırk cinsi çıkmadı telefona sen nasıl yaptın anlat bizede olmaz mıkilo ile gönderiyorlar mı fiyat ne istiyorlar
Tuncay YAKIŞIKLIER' Alıntı:BENDE KONUYU YAZARKEN BU İSİM DİREK AKLIMDAN GEÇMEKTEYDİ BİLAL ERDEM TABİKİ . . . FAKAT TOHUMU BİLMEYEN YOK ASLINDA BENCE BİLAL ABİ ORGANİZASYON YAPMASI GEREKİYOR YADA KIVRIK GAGALILARIN ÇÜNKÜ TOHUM KİLO İLE DEĞİL TÜRKİYEYE TONAJ İLE GELİR ODA BİRAZ MADDİ MASRAF DEMEKTİR VEDE GÖRÜNENE GÖRE TOHUMU KULLANMAK İSTEYEN ÇOK ZAATEN 50 YADA 100 KG YETERSİZ OLUR. . .
BİLAL ABİ TALEP VE ISRAR ÇOK KOLLARI SIVAZLAMA VAKTİ ZANNEDERSEM . . .
ALLAH KOLAYLIK VERSİN. . .
Orhan KÜPELİ' Alıntı:bencede bır organızasyon ıle uretıcılerımıze toptan getırtılırse dernegımız uyelerıne yaptıgı guzellıkler arasına bır tane daha ekler su ozon cıhazı gıbı bır organızasyon lazım
Tuncay YAKIŞIKLIER' Alıntı:katılıyorum arkadaşım sana bilal abide eminim bu konu için bişeler düşünüyordur yada başkanımız selahattin abi
Öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim. Güzel bir konu...Cihan AYTAN' Alıntı:evet ben bu tohumu bize temin edecek ismi biliyorum sanki Bilal ERDEM![]()
kim tutar seni bilal ağbim merak içerisinde bekliyoruz vereceğin bilgileriBilal ERDEM' Alıntı:Öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim. Güzel bir konu...
Ve ben farkında olmadan konuya dahil olmuşum, bu bağlamda hepinize cok tesekkur ediyorum. ..
Pazartesi den itibaren bu konuyu ciddi anlamda incelemeye alıp sizleri en kisa zamanda bilgilendirecegim.
alkisd thumbsupbo alkisdBilal ERDEM' Alıntı:Öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim. Güzel bir konu...
Ve ben farkında olmadan konuya dahil olmuşum, bu bağlamda hepinize cok tesekkur ediyorum. ..
Pazartesi den itibaren bu konuyu ciddi anlamda incelemeye alıp sizleri en kisa zamanda bilgilendirecegim.
bilal abi salı geldi gidiyorBilal ERDEM' Alıntı:Öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim. Güzel bir konu...
+1Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Muhteşem bir bilgi ve paylaşım teşekkür ederim inşaAllah bizde kısa zamanda bu tohuma kavuşuruz.Slm
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Muhteşem bir bilgi ve paylaşım teşekkür ederim inşaAllah bizde kısa zamanda bu tohuma kavuşuruz.Slm
Tuncay aceleye gerek yok, ve ilk mesajımda da yazdığım gibi ;Tuncay YAKIŞIKLIER' Alıntı:bilal abi salı geldi gidiyortohum hakkındakı incelemelerden haberler beklemekteyiz unuttun sanırım bu konuyu
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Muhteşem bir bilgi ve paylaşım teşekkür ederim inşaAllah bizde kısa zamanda bu tohuma kavuşuruz.Slm
TEŞEKKÜR EDERİZ BİLAL ABİ BİZLER İÇİN UĞRAŞINA ELLERİNE SAĞLIK BEKLİYORUZ ABİ SENİ. . . FİYAT HAKKINDA ORTALAMA BİLGİ ALABİLMİŞSİN EN AZINDAN BİLAL ABİ BU SEBEPTEN DOLAYISI İLE ÜRETİCİ ARKADAŞLARIMIZ HER AN İÇİN SİPARİŞE MADDİ YÖNDEN HAZIRLIKLI OLMALIDIRLAR . . .Bilal ERDEM' Alıntı:Tuncay aceleye gerek yok, ve ilk mesajımda da yazdığım gibi ;
Pazartesi den itibaren bu konuyu ciddi anlamda incelemeye alıp sizleri en kisa zamanda bilgilendireceğim...
Ürünün yerini ithalatçısını ve en uygun fiyat vereni bulduk Almanya İtalya İngiltere Avusturya ve bir kaç ülkede daha kontaklar kurduk ve en son Hollanda da karar kıldık şu an maliyet hesaplamaları ve gümrük işlemleri araştırılmakdadır.
Ürünün Kg fiyatı Türkiye için yaklaşık ürün bedeli+nakliye+vergiler ve gümrük işlemlerinden sonra daha net olmamakla beraber tahminen 50 TL civarı olacaktır.Ama şu an için net bir rakam yok henüz.
Tabi ki bu konuda da alım miktarlarımız bunu belirleyecektir, adamların pazarlık anlayışı bizde ki gibi pazarlık sünnetir şeklinde değil tabi ki, masaya ancak konteynır bazında oturuyorlar...
Buradan sizleri bilgilendirmeye ve her şey netleştikten sonra da sipariş toplamaya başlarız sanırım...