dede oldum:)))

esoesli

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
ak
herkese hayirli geceler..gercekten sorularima üsenmeyip cevap veren arkadaslarin destegiyle 1 saat evvel ilk yavrumu aldim tarifsiz bir sevinc oldu..masallah hersey yolunda disi surekli yavrulukta bende az evvel taze taze mama yaptim onlara..bu gece onlar icin sabaha kadar yatamayacam acaba bir problem cikarmi disi besliyormu sabaha kadar yavru sag kalirmi diye.yavruyu besler degilmi disi..?zira disinin ilk kuluckasi.20 seneden sonra ilk yavrum cok heyecanliyimda:))

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
      Dişinin kasıtlı olarak birşey yapacağını zannetmiyorum fakat acemilikten dolayı sıkıntı yaşayabilir. Fakat sizin sabaha kadar beklemeniz gerektiğini zannetmiyorum, bırakın hayvanlar rahat etsin. Sadece kuşların bulunduğu ortamın zifiri karanlık olmamasına dikkat edin, yavruyu besleyebilecek kadar ışık olsun (hayvanları rahatsız edecek şiddette olmasın ışık). Tekrar söylüyorum sizin şu anda yaşadığınız hissin benzerini anne de yaşıyor. Streslidir, yorgundur, heyecanlıdır :) Siz de üstüne tuz biber ekmeyin, rahat bırakın hayvancıkları. Hayırlı uğurlu olsun, selamlar.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
öncelikle hayırlı olsun.
mamayı bu saatlere pek bırakmayın bence. ayrıca çok da rahatsız etmeyin. ilk heyecan yuvalığı fazla kurcalamayın. ilk anlarda zaten anlaşılmaz. sabah kontrol edersiniz. tekrar hayırlı olsun

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo ahaaa ahaaa ahaaa

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
öncelikle hayırlı olsun.
mamayı bu saatlere pek bırakmayın bence. ayrıca çok da rahatsız etmeyin. ilk heyecan yuvalığı fazla kurcalamayın. ilk anlarda zaten anlaşılmaz. sabah kontrol edersiniz. tekrar hayırlı olsun

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:
      Dişinin kasıtlı olarak birşey yapacağını zannetmiyorum fakat acemilikten dolayı sıkıntı yaşayabilir. Fakat sizin sabaha kadar beklemeniz gerektiğini zannetmiyorum, bırakın hayvanlar rahat etsin. Sadece kuşların bulunduğu ortamın zifiri karanlık olmamasına dikkat edin, yavruyu besleyebilecek kadar ışık olsun (hayvanları rahatsız edecek şiddette olmasın ışık). Tekrar söylüyorum sizin şu anda yaşadığınız hissin benzerini anne de yaşıyor. Streslidir, yorgundur, heyecanlıdır :) Siz de üstüne tuz biber ekmeyin, rahat bırakın hayvancıkları. Hayırlı uğurlu olsun, selamlar.
aynen abdurrahman kardeşime  katılıyorum. ben kuş işini bıraktım abdurrahman hocam adam 20 yıl sonra ilk yavru diyor bak :D ben olsam bende uyuyamazdım. bu arada lamba nası oldu.

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
aynen abdurrahman kardeşime  katılıyorum. ben kuş işini bıraktım abdurrahman hocam adam 20 yıl sonra ilk yavru diyor bak :D ben olsam bende uyuyamazdım. bu arada lamba nası oldu.
      Lamba gayet iyi oldu, zaman ayarlamasını da 23:00-11:00 + sonrasında 15'er dakikalık aralıklarla ayarladım. Bakacaz artık :) olmadı 1 ay aralıksız yakacaz. Bu arada kuş işini bıraktım derken? Allah bize de yavru nasip eder inşallah, ne diyelim. Selametle...

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
      Lamba gayet iyi oldu, zaman ayarlamasını da 23:00-11:00 + sonrasında 15'er dakikalık aralıklarla ayarladım. Bakacaz artık :) olmadı 1 ay aralıksız yakacaz. Bu arada kuş işini bıraktım derken? Allah bize de yavru nasip eder inşallah, ne diyelim. Selametle...
lamba hayırlı olsun abdurrahman kardeşim :) inşallah ercü benim işi halledecek içim rahatladı dayı :D

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
lamba hayırlı olsun abdurrahman kardeşim :) inşallah ercü benim işi halledecek içim rahatladı dayı :D
      Olur inşallah. Olmazsa senin kobalt dişi benimdir  smileki

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
MaşAllah hayırlısı olsun ben de bekliyorum da daha çook var :)