DEĞERLİ SİTEMİZİN KATILIMCI ÜYELERİ SATIŞ İLANLARINA ITIBAR ETMEYIN

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SA ARKADAŞLAR SITEMIZE SADECE VE SADECE KUŞLARINI SATMAK İÇİN KULLANAN YENI HIÇBIR PAYLAŞIMI OLMAYAN TANINMAMIŞ NASIL KUŞ BAKTIĞI VE NEDEN SATTIĞI MEÇHUL OLAN İLANLARA RAĞBET GOSTERMEYIN HELEKI RESIMLERE BAKARAK ASLA KUŞ BEĞENMEYIN DAHA SONRADAN YANDIĞINIZIN VE ZAMAN VE PARANIZIN GERI GELMEYECEĞİNİ HATIRLATMAK ISTERIM NE KENDI ZAMANINIZI NEDE PAYLAŞIM YAPAN ARKADAŞLARIN ZAMANLARINI ÇALMAYIN

ARZULAR HEP ŞELALE OLSUN EKLEMEK ISTEYEN ARKADAŞLAR OLACAKTIR

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
kemal abi burada çok güzel bir dostluk görüyorum ama illaki hemen herkese güvenmemek gerekiyor  scared

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kemal AKBULUT' Alıntı:
SA ARKADAŞLAR SITEMIZE SADECE VE SADECE KUŞLARINI SATMAK İÇİN KULLANAN YENI HIÇBIR PAYLAŞIMI OLMAYAN TANINMAMIŞ NASIL KUŞ BAKTIĞI VE NEDEN SATTIĞI MEÇHUL OLAN İLANLARA RAĞBET GOSTERMEYIN HELEKI RESIMLERE BAKARAK ASLA KUŞ BEĞENMEYIN DAHA SONRADAN YANDIĞINIZIN VE ZAMAN VE PARANIZIN GERI GELMEYECEĞİNİ HATIRLATMAK ISTERIM NE KENDI ZAMANINIZI NEDE PAYLAŞIM YAPAN ARKADAŞLARIN ZAMANLARINI ÇALMAYIN

aynen böyle düşünüyorum kemal abi çok iyi bir paylaşım olmuş böyle ilanların altına nolur yazalım sayfamız satış sayfası değil diye. Ben gördüğüm zaman söylüyorum herkes duyarlı olsun insanların başı yanmasın icon_wall

m.m.m

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
mersin
arkadaşlar hepinize selamlar.ben sitede ve muhabbet kuşunda yeniyim.başlık ve konu gayet güzel.ancak ilanlarda kimden kuş alınır yada alınmaz benim gibi yeni olanlar nasıl bilecek.saygılar.

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Mustafa MERSİN' Alıntı:
arkadaşlar hepinize selamlar.ben sitede ve muhabbet kuşunda yeniyim.başlık ve konu gayet güzel.ancak ilanlarda kimden kuş alınır yada alınmaz benim gibi yeni olanlar nasıl bilecek.saygılar.
zamanla siteyi inceledikçe tanırsın. en azından eski ustalara sordunmu sana yol gösterirler.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
tecrübe yediğin kazıkla perçimlenir!!
tanıdık tanımadık
görmeden kuş almayın bence...

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
aynen böyle düşünüyorum kemal abi çok iyi bir paylaşım olmuş böyle ilanların altına nolur yazalım sayfamız satış sayfası değil diye. Ben gördüğüm zaman söylüyorum herkes duyarlı olsun insanların başı yanmasın icon_wall

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Kemal AKBULUT' Alıntı:

Katılıyorum....

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal AKBULUT' Alıntı:

+1

erkanözel

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
özel
o kişilikde ki insanlara hep kandırılmışımdır. sütten dilim yandıı yogurdu ufleyerek yıyor ve bilindik abılerımzden kuş alıyorum saygılar..

coro

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Coro
Katılıyorum, özellikle geri alım garantisi vermeyen tanımadığınız kişilerden alım yapmayalım arkadaşlar.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
abiler o zaman bunun önüne geçmek için ustalar bi çözüm yolu bulsa.ben dahil bir çok kişi acemi burda düşmeyelim yani