Deli Nature Eggfood Yellow DRY (kuş maması) 4 Kg 32 TL

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
gökhan karıştırma şimdilik belki problem olmaz ama ilerisi için sıkıntı olabilir özellikle kursak mantarı olabilirler artanı vermemeni öneririm sadece tavsiye gerisi sana kalmış
Cede mama da yapıyordum sorun yaşamadım. Zaten bugünkini yarın kullanıyorum daha sonra tekrar kullanmıyorum. Mama da kokma vs meydana gelmediği için tekrar kullanılabilir bence.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bu mamadan değil de CeDe aldım. Bizim ev İzmir'de ama Bornova'ya uzak. Hem de adres pek açık değildi. Bulamayız diye çıkmadık yola. Buraya da süper bir petshop açıldı. Ben de ondan CeDe marka aldım.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Bu mamadan değil de CeDe aldım. Bizim ev İzmir'de ama Bornova'ya uzak. Hem de adres pek açık değildi. Bulamayız diye çıkmadık yola. Buraya da süper bir petshop açıldı. Ben de ondan CeDe marka aldım.
Cedeyi bitir sana 1 kg lık nature hedıye edeyım.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi ne diyeyim bilemedim. Gerçekten gerek yok. Sen kullan. Çok teşekkür ederim. Düşünmen bile yeter.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Abi ne diyeyim bilemedim. Gerçekten gerek yok. Sen kullan. Çok teşekkür ederim. Düşünmen bile yeter.
Efekancım benim kuş sayım az. Fazla bana. istediğin zaman söyle ptt kargo ile yollayayım. Mama şuanda Balıkesirde 14 hazıranda eve gidicem. Ozaman ancak.
Sıkıntı yok, kuşlarına iyi bak, okul derslerini aksatma ve aklına gelirse dua edersin yeter;)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Selim YALÇIN' Alıntı:
Efekancım benim kuş sayım az. Fazla bana. istediğin zaman söyle ptt kargo ile yollayayım. Mama şuanda Balıkesirde 14 hazıranda eve gidicem. Ozaman ancak.
Sıkıntı yok, kuşlarına iyi bak, okul derslerini aksatma ve aklına gelirse dua edersin yeter;)
Abi benim 1 çift bir şey senin benden fazladır herhalde. Teşekkür ederim. Gerçekten ihtiyacım olursa söylerim. Tekrar teşekkürler..

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Abi benim 1 çift bir şey senin benden fazladır herhalde. Teşekkür ederim. Gerçekten ihtiyacım olursa söylerim. Tekrar teşekkürler..
2 yavrum var şuanda ikide yetişkin alacağım senden farkım yok. İstediğin zaman söyleyebilirsin.

zemeskis

Takipçi Üyemiz
2 aydır Deli Nature kullanıyorum. Harika bir mama. Muhabbet Kuşlarımın hepsi de yedi. Fiyatı da ekonomik. kolay Kolay bozulmuyor. Herkese tavsiye edebilirim.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Ersin BEDİR' Alıntı:
2 aydır Deli Nature kullanıyorum. Harika bir mama. Muhabbet Kuşlarımın hepsi de yedi. Fiyatı da ekonomik. kolay Kolay bozulmuyor. Herkese tavsiye edebilirim.
mamayı nemlendirme yapıyormusun

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Ersin BEDİR' Alıntı:
Şimdiye kadar hiç denemedim. Kuru olarak verdim. Nasıl nemlendiriyorsunuz? Biraz bilgi verebilir misiniz?
Haşlanmış yumurtayı ve havucu rendeleyip nemlendiriyorum. Ne çok cıvık ne çok kuru olacak kıvamda. Besin değeride yükselmiş oluyor. Fakat yaz ayı geldi yumurta çabuk bozulacağı için koydugunuz mamayı 3-4 saat sonra geri almalısınız.

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Selim YALÇIN' Alıntı:
Haşlanmış yumurtayı ve havucu rendeleyip nemlendiriyorum. Ne çok cıvık ne çok kuru olacak kıvamda. Besin değeride yükselmiş oluyor. Fakat yaz ayı geldi yumurta çabuk bozulacağı için koydugunuz mamayı 3-4 saat sonra geri almalısınız.
Bankada çalıştığım için bunu yapmam biraz zor. Ama tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bir de bir konu açtım. dişi kuşum biraz rahatsız gibi. Resimleri ekledim. O konuya da bakabilir misiniz?

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Ersin BEDİR' Alıntı:
Şimdiye kadar hiç denemedim. Kuru olarak verdim. Nasıl nemlendiriyorsunuz? Biraz bilgi verebilir misiniz?
Rusk'la nemlendirip verebilirsiniz. Benimde sabahları vaktim olmuyor pek. En güzeli ruskla nemlendirip verme.

Kordel

Yeni Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
KORDEL
Yaklaşık 20 gündür bende bu mamayı kullanıyorum.Mamayi izmire gittiğimde elapetin sahibi HAKAN bey ile birebir konuşarak satın aldım.Hakan beyin bana anlattıklarını iletmem gerekirse;

Mamanın protein degeri yüksek olduğu için direkt olarak kullandığımız mamayı kesin direkt olarak deli nature'ye geçmemizi önermiyor.(kuşları tüye sokabilirmis)bende oyle yaptım dozajı yavaş yavaş artırdım yani kuşları yeni mamaya alıştırdım birden gecmedim.hakan bey mamayı mutlaka nemlendirip vermeyi öneriyor.mamanin içindeki sarı en buyuk tanelerin mutlaka beyaz peynir kıvamında olması kuşların daha istahla yemesini sağlıyor,mamanın dinlenme zamanı cok önemliymiş (hazırlandıktan sonra 20 dakika çekmesi için beklemek icap ediyor)
Ben nemlendirmeyi 2 gun havuç ,2 gun kabak,2 gun elma ,2 gun mevsime gore değişken sebze ve meyvelerle yapıyorum.forumdaki arkadaslarımın kıvamı tutturma konusundaki sıkıntılarına katılıyorum .aynilarini bende yasadım.Fakat eskisine nazaran yavrulardaki tüy kalitesindeki degisimi fark ettim.okudugunuz için tesekkurler saygılarımla ..

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Bende yaklaşık 15 gündür kullanıyorum,proteını yusek olmasına rağmen,haşlanmı yumurta ,havuç ve elma ekleiyorum,arada birde cici bebeyi toz haline getirip karıştırıyorum,şimdilik sorun yok gibi.Ama aynı marka yem 10 numara rahatlıkla söyleyebilirim.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
1 haftadır dırekt geçiş yaptım kuşlarım ayrım yapmadılar mamalıklar boşalıyor.Nemlendirme de sıkıntı çekiyorum.Nemlendirme oranı hakkın da tam bilgi verebilecek deneyimlerini paylaşacak arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Hocam Vivid' in rusk' ını alın rahat edin. Nemlendirme olayının en iyi çözümü bu bence. Değişik markalarda var, en ekonomiği vivid ama.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Kemal SOYLU' Alıntı:
Hocam Vivid' in rusk' ını alın rahat edin. Nemlendirme olayının en iyi çözümü bu bence. Değişik markalarda var, en ekonomiği vivid ama.
aynen  katılıyorum hazır mama kullanıyorsanız mutlaka rusk kullanın rahat edin sitede ve youtube da rusk kullanımıyla ilgili videolar var ayrıca vividin rusku harika ve ucuz kg ı 10tl