efekan_altun
Uzman Üyemiz
Soracağım.
Cede mama da yapıyordum sorun yaşamadım. Zaten bugünkini yarın kullanıyorum daha sonra tekrar kullanmıyorum. Mama da kokma vs meydana gelmediği için tekrar kullanılabilir bence.Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:gökhan karıştırma şimdilik belki problem olmaz ama ilerisi için sıkıntı olabilir özellikle kursak mantarı olabilirler artanı vermemeni öneririm sadece tavsiye gerisi sana kalmış
mamayı adınmı?R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Acaba bu mamadan almış olan ve bana 4 pakedin 1 paketini yani 1kglik paket satabilecek olan var mı?
Cedeyi bitir sana 1 kg lık nature hedıye edeyım.R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Bu mamadan değil de CeDe aldım. Bizim ev İzmir'de ama Bornova'ya uzak. Hem de adres pek açık değildi. Bulamayız diye çıkmadık yola. Buraya da süper bir petshop açıldı. Ben de ondan CeDe marka aldım.
Efekancım benim kuş sayım az. Fazla bana. istediğin zaman söyle ptt kargo ile yollayayım. Mama şuanda Balıkesirde 14 hazıranda eve gidicem. Ozaman ancak.R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Abi ne diyeyim bilemedim. Gerçekten gerek yok. Sen kullan. Çok teşekkür ederim. Düşünmen bile yeter.
Abi benim 1 çift bir şey senin benden fazladır herhalde. Teşekkür ederim. Gerçekten ihtiyacım olursa söylerim. Tekrar teşekkürler..Selim YALÇIN' Alıntı:Efekancım benim kuş sayım az. Fazla bana. istediğin zaman söyle ptt kargo ile yollayayım. Mama şuanda Balıkesirde 14 hazıranda eve gidicem. Ozaman ancak.
Sıkıntı yok, kuşlarına iyi bak, okul derslerini aksatma ve aklına gelirse dua edersin yeter![]()
2 yavrum var şuanda ikide yetişkin alacağım senden farkım yok. İstediğin zaman söyleyebilirsin.R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Abi benim 1 çift bir şey senin benden fazladır herhalde. Teşekkür ederim. Gerçekten ihtiyacım olursa söylerim. Tekrar teşekkürler..
mamayı nemlendirme yapıyormusunErsin BEDİR' Alıntı:2 aydır Deli Nature kullanıyorum. Harika bir mama. Muhabbet Kuşlarımın hepsi de yedi. Fiyatı da ekonomik. kolay Kolay bozulmuyor. Herkese tavsiye edebilirim.
Şimdiye kadar hiç denemedim. Kuru olarak verdim. Nasıl nemlendiriyorsunuz? Biraz bilgi verebilir misiniz?Selim YALÇIN' Alıntı:mamayı nemlendirme yapıyormusun
Haşlanmış yumurtayı ve havucu rendeleyip nemlendiriyorum. Ne çok cıvık ne çok kuru olacak kıvamda. Besin değeride yükselmiş oluyor. Fakat yaz ayı geldi yumurta çabuk bozulacağı için koydugunuz mamayı 3-4 saat sonra geri almalısınız.Ersin BEDİR' Alıntı:Şimdiye kadar hiç denemedim. Kuru olarak verdim. Nasıl nemlendiriyorsunuz? Biraz bilgi verebilir misiniz?
Bankada çalıştığım için bunu yapmam biraz zor. Ama tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bir de bir konu açtım. dişi kuşum biraz rahatsız gibi. Resimleri ekledim. O konuya da bakabilir misiniz?Selim YALÇIN' Alıntı:Haşlanmış yumurtayı ve havucu rendeleyip nemlendiriyorum. Ne çok cıvık ne çok kuru olacak kıvamda. Besin değeride yükselmiş oluyor. Fakat yaz ayı geldi yumurta çabuk bozulacağı için koydugunuz mamayı 3-4 saat sonra geri almalısınız.
Rusk'la nemlendirip verebilirsiniz. Benimde sabahları vaktim olmuyor pek. En güzeli ruskla nemlendirip verme.Ersin BEDİR' Alıntı:Şimdiye kadar hiç denemedim. Kuru olarak verdim. Nasıl nemlendiriyorsunuz? Biraz bilgi verebilir misiniz?
aynen katılıyorum hazır mama kullanıyorsanız mutlaka rusk kullanın rahat edin sitede ve youtube da rusk kullanımıyla ilgili videolar var ayrıca vividin rusku harika ve ucuz kg ı 10tlKemal SOYLU' Alıntı:Hocam Vivid' in rusk' ını alın rahat edin. Nemlendirme olayının en iyi çözümü bu bence. Değişik markalarda var, en ekonomiği vivid ama.