... siz beni bende sizi bilirim kardeşim dün gibi hatırlarım kardeşim dediğim gibi sizi tanır sever sayarım ne hörmette ne hizmette kusurunuz olur bizlere lakin üzücü bir durum keşke üretmeyi durdurabilseler son kullanım tarihi bir sene süren eşyalar gibi paşam yazık.....Mesut TOYDEMİR' Alıntı:Karahan kardesim bu kusun uretimi bilincli yapilan bir uretim degil. yarin senin yavrular arasindada cikabilir.adi uzerinde hastalik. bu kusu ese atmak gibi bir niyetimizde yoksen bizi iyi tanirsin. vaktiyle 1000tlye bunu satmaya calisanlarda gormedik degil
biz bu forumda yaklasik iki yil once bu konu ilk tartisildiginda hastalik oldugunu ilk belirten kisilerden biri oldugumuzuda hatirlatalim
![]()
bunu bir makalede okumuştum.Bilal ERDEM' Alıntı:Elbette ki gerçek bir hastaliktir Feather Duster'dır.
Muhabbet kuşlarının Down Sendromu olarak bilinir.
Genlerle alakali bir durumdur. Genellikle resesif genlerin eslestirilmesi ile ortaya cikar.
Bu sekilde elde edilen yavrular cok sağlıklı ve uzun ömürlü olmazlar.
+1 ben de bu yorumu yapacaktım. Ancak konu çok eski bir konu ve gereken yorumlar yapılmış. Gündeme tekrar getirmeye gerek yok.Bilal ERDEM' Alıntı:Elbette ki gerçek bir hastaliktir Feather Duster'dır.
Genlerle alakali bir durumdur. Genellikle resesif genlerin eslestirilmesi ile ortaya cikar.
Mesut bey burada ne güzel yazmışsınız üretimi bilinçli yapılan bir üretim değil yarın senin başınada gelebilir bu bir hastalık diye.Konuyu açarken ki yazı tarzınızdan eser yok burada. Bu ne yaman çelişkidir ?Mesut TOYDEMİR' Alıntı:Karahan kardesim bu kusun uretimi bilincli yapilan bir uretim degil. yarin senin yavrular arasindada cikabilir.adi uzerinde hastalik. bu kusu ese atmak gibi bir niyetimizde yoksen bizi iyi tanirsin. vaktiyle 1000tlye bunu satmaya calisanlarda gormedik degil
biz bu forumda yaklasik iki yil once bu konu ilk tartisildiginda hastalik oldugunu ilk belirten kisilerden biri oldugumuzuda hatirlatalim
![]()
+1Sercan TOPÇU' Alıntı:Mesut bey burada ne güzel yazmışsınız üretimi bilinçli yapılan bir üretim değil yarın senin başınada gelebilir bu bir hastalık diye.Konuyu açarken ki yazı tarzınızdan eser yok burada. Bu ne yaman çelişkidir ?
kivircik mutasyonu muhabbet kusumuz. mutasyonlarimiz devam edecektir. tesekkurler
Hastalık olduğunu ilk belirtenlerden biri sizmişsiniz zamanında ama ilginç tir ki böyle bir konu açıp böyle bir giriş yapıyorsunuz.
Ve maaşallah,tebrikler vs, gibi kelimeler kullananları da hayretler içinde izliyorum ne yazıkki.Ondan sonra niye avrupadaki üreticiler gibi olamıyoruz neden piyasa böyle diye sızlanıp duruluyor...
Ve böyle üzerinden bilmem kaç ay geçmiş konuları hortladan kişiye asıl tebrikler...
Bir ekleme daha Murat Göçmen bey gerçekten alkışı hakediyorsunuz.Dün geceden beri bir kelime yazmak için eski konuları güncelleyip duruyorsunuz sizin sayenizde asıl güncel kalması gereken mesajlar güncelliğini yitiriyor...
+1Bilal ERDEM' Alıntı:Elbette ki gerçek bir hastaliktir Feather Duster'dır.