Demir Akvaryum'dan haberler

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
Arkadaslar Feshanede göstermiş oldugunuz yogun ilgiden oturu herkese çok tesekkur ederim. yorgunlugunu ancak atabildik üzerimizden.
4.  jumbo muhabbetkusu ıthalatı ıcın kolları sıvadık.listeler hazır ;)
yenilik olarak şimdide tepeli muhabbetkusu ıthalatı uzerinde çalısmalarımız suruyor. en kısa zamanda mujdelı haberler vermek dilegiyle ..sevgiler

Demir Akvaryum
0544 4862550
0506 2905677

faustt

Üyemiz
Adı
erdal
Soyadı
demirtaş
Mesutcugum 10 adet ayırt  bak sonra unuttum söz verdim  falan olmasın ...

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
Cemil kardesimiz kar yağışı nedeniyle gelemedi. Ama ayin besinde alacak .hayirlisi

mazot

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
diker
arkadaşlar herkeze hayırlı günler.herkeze üretiminde ve hobilerinde başarılar dilerim. ben uzun zamandır üretim yapıyorum.bu siteyide ortalama 1 senedir aralıksız hergün takip ediyorum.bu site son derece nezih insanlar ve çok kaliteli üreticilere sahip aynı şekilde bu siteye üye olan arkadaşlarda bir mukavele dogru insanlar.ben bu siteden alış verişimi MESUT TOYDEMİRDEN yaptım jumbo takımlar alarak.ben kuş sectöründe yalandan dolandan kandırmalardan bıkmış insanım.ismi geçen arkadaş son derece dürüst güvenilir bir kişidir.TEKRARDAN BU SİTEYE ÜYE OLAN ÜSTADLARIMIZ MODÜLATÖRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER HERKEZE HAYIRLI ÜRETİMLER DİLER.

askay

Üyemiz
Adı
Cemil
Soyadı
AK
Mesut TOYDEMİR' Alıntı:
Cemil kardesimiz kar yağışı nedeniyle gelemedi. Ama ayin besinde alacak .hayirlisi
Aman abi kar kaderimizden mi şansımızdan mı bıtek yola cıkacagımız gece yagdı gelemedım ama bilirim ki senin sözün sözdür. MUtlaka arayacagım seni

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
Mustafa ve Cemil kardesim insallah muhabbetimiz her daim surer. Kismete bir karsilikli tanisiriz gunun birinde. Her daim istanbula beklerim

askay

Üyemiz
Adı
Cemil
Soyadı
AK
Cemil AK' Alıntı:
Aman abi kar kaderimizden mi şansımızdan mı bıtek yola cıkacagımız gece yagdı gelemedım ama bilirim ki senin sözün sözdür. MUtlaka arayacagım seni

Abi kuşlar benimdir tutar okey teyit alınmıştır,
Teşekkrüler