DENİZLİDEN SATILIK YAVRU MUHABBETLER

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Maşallah Hüseyin usta, 1nci fotoğraftaki kuş oldukça değerli, ama esas  Fallow'lara bayıldım, memlekette yarışmalara kuş çıkaranların bazılarının dışında pek herkez bilmez bu ırkı. Fallow ırkı nadirler sınıfındadır, inşallah değerine giderler ve alan kişi değerlerini bilir.

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Maşallah Hüseyin usta, 1nci fotoğraftaki kuş oldukça değerli, ama esas  Fallow'lara bayıldım, memlekette yarışmalara kuş çıkaranların bazılarının dışında pek herkez bilmez bu ırkı. Fallow ırkı nadirler sınıfındadır, inşallah değerine giderler ve alan kişi değerlerini bilir.
gunay abı 1.fotodakı kus denızlıden zıya abıme nasıp oldu.abı cok cok tesekkur ederım senden böyle yorumlar almak gercekten cok sevındırdı benı.az önce senın konuna yorum yaptım.ordada dedıgım gıbı sen olmasan belkıde suanda benım kumesım olmcaktı abı.senın sayende asıl ben sana tesekkur ederım

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
arkadaşlar öncelıkle herkese merhaba
ılan eskı ama yenı fotograf cekemedıgım  ıcın bu ılanı yenılıyorum.yenı yeme düşmüş 40-45 kadar yavrum satılıktır ıcınde yesılden albınoya lutınoya fallowlara kadar renk mevcuttur.ılgılenen arkdaslar özelden ırtıbata gecebılır.

SAYGILAR...