DEPOMİN in muadili bir mineral ve aminoasit kombinasyonu kullanan varmı?

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Mixoligo plus isimli bir mineral kullanıyorum gayet memnunum .

Damned1131

Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
çelik
ilaç olarak bir çok alternatif mevcut ama aminovit denenmişlerin arasında en iyilerinden biri. ben mineral için sularına maden suyu yani soda koyuyorum. doğal olarak mineral ihtiyacını karsilamis oluyoruz.

canpasa

Üyemiz
Adı
Ahmet Can
Soyadı
Paşaoğlu
kasım ayı ortalarında almıştım depomin. 1-2 defa kullandım. üstelik buzdolabında muhafaza ettim. hafta sonu kullanacaktım . kapağım üzeri küf tutmuş ve çok ağır bir koku yapmıştı. bende attım. haftada 2 defa kullanılsa bile 2 ayda en fazla 250 cc kullanılır. Bozulmayacak gibi bir ürün arıyorum da...

SPaRRoW

Yeni Üyemiz
Adı
---
Soyadı
---
Nekadar Koyuyorsunuz Maden Suyu ? Yarımı Tammı ?

turgay35

Yeni Üyemiz
Adı
TURGAY
Soyadı
AYDIN
ben şuan kuşlarıma hiç bir vitamin kullanmıyorum yem+kendim yaptığım mamadan veriyorum vitamin devamlı vermem gerekiyormu ne marka önerirsiniz..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
turgay35' Alıntı:
ben şuan kuşlarıma hiç bir vitamin kullanmıyorum yem+kendim yaptığım mamadan veriyorum vitamin devamlı vermem gerekiyormu ne marka önerirsiniz..
Vitamini hiçbir zaman devamlı vermeyin. Haftada 1-2 defa yeterlidir. Devamlı vitamine alıştırıp biraz ara verirseniz kuşlarınızın aniden rahatsızlandığını görürsünüz. Ayrıca yapay vitaminden çok doğal vitamin vermeye özen gösterin