DEPREM ALARMI [MUHABBET KUSU]

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Mrhb  hepinize iyi günler sizinle birşey paylasıcam dün gece saat 12 civarı evdekı besledım kuslar ötmeye basladı kafesın ıcınde ordan buraya zıplıyolardı ısıgı bi yaktım hepsı bırden kafesın ıcın sankı bişeyden korkmus gibi aradan 5 10 dk gecti Tokat/almus civarında deprem hissedildi benımde aklıma hemen kuslar geldi demekki bunun icin ötüyolardı  thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo :D

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Hayvan hassasiyeti işte insanlarındakinden kat kat yüksek :) Frekans farklılığından kaynaklanıyor..

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
farkedebiliyorlar yanlız biz onların bunun için kaçıştıklatını farkedemiyoruz

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
KUŞLARDA VE KÖPEKLERDE  DAHA DOĞRUSU ÇOĞU HAYVANDA DEPREM KONUSUNDA ÇOK ÖZEL BİR HASSASİYETİ VARDIR.  music

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
tam 1 1.5 ay once kus cıldırdı kafesın ıcınde kendını duvardan duvara vurdu korktum ısıgı actım benı gorunce bıraz sakınlesyı ama ısığı kapatınca yıne aynısı başladı cok korkmustum acaba nıjer den dolayı mı cokmu verdım fln kafamda cok soru ısaretı vardı ertesı gun okulda soyledıler deprem olmuş  smileki smileki smileki smileki smileki

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
dogrudur bir abimizden duymuştum hint bülbüllerinin daha çok hissetdiklerini hatta kendisi japonyada çalışmış orda her evde mecburi hint bülbülü besleniyormuş

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Hayvanlardaki hassasiyet duygusu farklı... Hissediyolar özellikle köpekler ve kuşlar...