dev jumbo (güvercin gibi)

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
biraz konu dışı gibi olacak ama ben çok uzun bi süre önce birisinde bir muhabbet kuşu gördüm baya güvercin gibiydi hatta adam bana türkiyede bulamazsın bi eşini demişti, ben bunu bi arkaşımla paylaştım sen hayal görmüşün felan dedi:)  bi kaç internet sitesindede bahsini gördüm ama nette hiç resmine rastlamadım merak ediyorum bu sitede elinde olana varmı acaba ,  aşağı yukarı güvercin kadar vardı elinde olan varsa resmini paylaşabilirmi veya böyle bi tür varmı yokmu ? şimdiden teşekkürler

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
Evet var öle kuşlar ömer. Aşağıdaki kuş yabancı bir üreticinin ama türkiyedede böle kuşlar çıkmaya başladı. Şuan sana göstermek için elimin altında bu foto vardı.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
bu kuşta güzelmiş ama benim dediğim normal sıkı tüylere sahip bi kuşu güvercin gibi düşünün o şekildeydi bu biraz tüy yumağı gibi:)

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Gürhun Ayaz' Alıntı:
Bu kalın tüy ömer kalın tüyler böyle oluyor, senin dediğin ince tüydür
doğrudur

10 kişi inceliyor cevap yok arkadaşlar bu iş onur meselesi oldu gerekirse alacam heybemi dolaşacam mecnun misali taki bulana dek ne olur gezdirmeyin beni :)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Ömer bey, Ben niyetinizin ne olduğunu anlayamadım.  :(
  Aşağıda bahsettiğiniz kişiyle görüşmenizi öneririm..

ömer adam' Alıntı:
ben çok uzun bi süre önce birisinde bir muhabbet kuşu gördüm baya güvercin gibiydi hatta adam bana türkiyede bulamazsın bi eşini demişti, ben bunu bi arkaşımla paylaştım

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Ömer bey, Ben niyetinizin ne olduğunu anlayamadım.  :(
  Aşağıda bahsettiğiniz kişiyle görüşmenizi öneririm..
bi niyetim yok ben öyle bi kuş olduğuna eminim , hatta internette bazı forumlardada bahsi geçti ama hiç resminide görmedim ve bu dediğim olay çok oldu ve o gördüğüm kuşun sahibi yok şu anda eskiden üretimhane gibi bi yeri vardı orada görmüştüm ulaşamıyorum kendisine. elinde olan veya bilen varmı yokmu niyetim bu sadece

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
      Dilerim, O tür kuşu olan arkadaşlarımız resim eklerler..

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
ömer adam' Alıntı:
bi niyetim yok ben öyle bi kuş olduğuna eminim , hatta internette bazı forumlardada bahsi geçti ama hiç resminide görmedim ve bu dediğim olay çok oldu ve o gördüğüm kuşun sahibi yok şu anda eskiden üretimhane gibi bi yeri vardı orada görmüştüm ulaşamıyorum kendisine. elinde olan veya bilen varmı yokmu niyetim bu sadece
çekseydin resmini bizde görseydik,hormonluda olabilir

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Ahmet SALMAN' Alıntı:
çekseydin resmini bizde görseydik,hormonluda olabilir
:) yok ahmet abicim bu dediğim olay eski, ya ben anlatamıyorum yada harbiden öyle bi kuş yok yada o kuşta bi şey vardı neyse anlaşılan bulamayacağız yöneticilerden konuyu silmelerini rica ediyorum.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Konu silinmeden şunu ekleyeyim..
  Bazı üreticilerde çok güzel kuşlar varken kendilerini ve kuşlarını gizliyorlar. Resim çekilmesine bile izin vermeyenler var.
  En güzel kuşlarını yarışmalara katmayanlarda var; Hava değişimi, Nazar, taşınma ve ortam değişikliğinin vereceği stresten ötürü ölen kuşlarda oldu..

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
10u-R' Alıntı:
Bunlar papagan katagoresine girer.

Muhabbet kuşunda ise zannetmiyorum güvercin kadar olacağını, hatta iddaa edeyim imkansız.

Şu olabilir normal bir yerlinin 3-4 katı daha büyük bir jumbo olabilir. Hatta daha da büyüğünü hormon takviyesi ile o boyutlara getirilir. Ama o kuştan  damızlık olmaz. Çokta yaşamaz. Heybetli gösterişli olur sadece...

10u-R

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Karahan
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Bunlar papagan katagoresine girer.

Muhabbet kuşunda ise zannetmiyorum güvercin kadar olacağını, hatta iddaa edeyim imkansız.

Şu olabilir normal bir yerlinin 3-4 katı daha büyük bir jumbo olabilir. Hatta daha da büyüğünü hormon takviyesi ile o boyutlara getirilir. Ama o kuştan  damızlık olmaz. Çokta yaşamaz. Heybetli gösterişli olur sadece...
linkte verilen kusun adi, Keci muhabbetkusu;) yani muhabbet kusu ailesinden!