Dİ-A-ZYM 256 (250 GR) MUCİZESİ!!!!!

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
ARKADAŞLAR.BUNDAN 1,5 AY ÖNCE Dİ-A-ZYM 256 ALDIM BİLAL ABİDEN KUŞLARIM YUMURTA DÖNEMİNE GİRİYORDU.BUNDAN ÖNCEDE YAVRU ALDIĞIM FAKAT EN FAZLA 4-5 YAVRU ALABİLDİĞİM GENELDE YUMURTA İÇİ ÖLÜMLERLE KAYBETTİĞİM YUMURTALARIMIN Dİ-A-ZYM256
İLE ÇÖZÜMÜNÜ AŞAĞIDA BELİRTİYORUM.KULLANMAYANLAR İSTER KULLANIN İSTER KULLANMAYIN KARAR SİZİN...

1.ÇİFT: ÖNCE 6 YUM.4 YAVRU Dİ-A-ZYMDEN SONRA 9 YUM 8 YAVRU

2.ÇİFT:ÖNCE 5 YUM. 3 YAVRU Dİ-A-ZYMDEN SONRA 8 YUM 7 YAVRU(9. YUM KABUK SERTLEŞMESİNDEN ÖLMÜŞ..

3.ÇİFT:ÖNCE 4 YUM.2 YAVRU Dİ-A-ZYMDEN SONRA 5 YUM 4 YAVRU

4.ÇİFT:ÖNCE 6 YUM. 4 YAVRU Dİ-A-ZYMDEN SONRA 8 YUM 6 YAVRU ( GERİ KALAN 2 YUM.GÜNÜ GELMEDİ DAHA...)

5.ÇİFT ÖNCE 6 YUM.4 YAVRU Dİ-A-ZYMDEN SONRA 7 YUM 6 YAVRU.....

ŞU AN KUŞLARIMDA NE STRES NEDE ISLAK ALT OLAYI VAR YAVRULARIM PARLAK TÜĞLÜ TOSUN GİBİ ÇIKMAKTALAR..

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
MAŞALLAH.
Dİ-A-ZYM DE SET OLARAK ŞUAN DA KAMPANYA VAR. 1 ALANA 1 BEDAVA BEN SİPARİŞİMİ VERDİM

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Teşekkürler Ahmet ÇETİN.
Bu memleketin sizin gibi ne yaptığını bilen gözlemleyen araştıran üreticilere çok ihtiyacı var.
Öncesini bilmeyen bir üretici sonrasını da bilemez yani gözlemlemek kullanılan ürünün işe yarıyor mu yaramıyor mu olduğunu bilmek için çok önemli.
Allah c.c. bereketinizi arttırsın İnşallah...

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
RİCA EDERİM BİLAL ABİ....
ÜRETİCİ OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUM.ÖNCESİNİ BİLMEZSEM NASIL İLERLERİM,SAĞLIKLI ÜRETİM YAPARIM..20 TK TAMAMLANDI GERİYE 20 TK KALDI.ALLAH C.C YOLUMUZU AÇIK ETSİN İNŞALLAH..

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
peki arkadaşlar su anda ben mamalarına bira mayası katıyorum . bira mayası ile birlikte mamaya katsam herhangi bi sıkıntı olurmu ?

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Kesinlikle kullanılması gereken bir ürün. Getiren götüren vesile olandan Allah razı olsun.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
MaşAllah. Bilal abi 250 gr benim için fazla acaba bu ürünün sahtesi falan varmı 100 gr olanlardan alsam petshoplardan sahte olma ihtimali falan olurmu?